czechu Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Mam prosbe do forumowiczow, mianowicie znalazlem kolektor, jest on we Wrocku, wprawdzie dzisiaj tam jade nawet, ale niestety do odbioru bedzie najwczesniej jutro. I tutaj moja prosba, znalazlby sie ktos, kto podjechalby, odebral i przytrzymal jakos do konca tygodnia, bo w przyszlym tygodniu bede sie wybieral do Brzegu do Krzyska Majewskiego, to po drodze bym go odebral, a jakos nie usmiecha mi sie Poczta Polska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Sprawa ogarnieta, temat do zamkniecia, Sagui dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Odebrany - czeka na Ciebie temat mozna zamknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi