Pola Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Wyjazd 11.11.2011 ok godz.12. Planujemy odwiedzenie miasteczka Western City W planach odwiedzenie Western City( jeżeli oczywiście będzie pogoda), nie wykupujemy żadnego pakietu, scenariusza spotkania, gdyż wychodzi to za drogo i trwa za długo ( będziemy z dziećmi). Cennik: Bilet wstępu 7,-PLN dzieci oraz 9,-PLN osoby dorosłe. Pokazy są w cenie biletu o stałych godzinach. Atrakcje w cenie od 3,-PLN do 6,-PLN. Każdy kto będzie chętny płaci za bilet i atrakcje we własnym zakresie. www.western.com.pl W sobote każdy wybiera sobie co chce zwiedzić, atrakcji jest dość dużo: sztolnie, wodospad, kościółek Wang :4:, Śnieżka :lol: http://www.karpacz.pl/pl/atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 ciekawe czy teraz padnie rekord? Padnie, nie padnie ale o to do czego nas doprowadzą te zloty w Karpaczu... http://www.smog.pl/wideo/48517/choroba_alkoholowa_pozera_narod_uwaga_oldschool/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Padnie, nie padnie ale o to do czego nas doprowadzą te zloty w Karpaczu... a tego to mam nadzieję dowiem się już na 7 urodzinach razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Forest ,ale mnie nastraszyłeś tym filmikiem- odstawiam browar!!! co prawda tylko 1 dziennie ale od tego sie ponoć zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 fajna sprawa z tym western city za kazdym razem kiedy tam jestem obiecuje sobie ze tam podjade i za kazdym razem jest cos wazniejszego moze teraz sie uda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 bedzie smiesznie forest dobry filmik hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 No Miras Ty to trafiłeś Edu jako że ja przechodzę na emeryturę to Ty musisz pokazać koledze kilka sztuczek:) Jeśli chodzi o pokój to mi pasuje. Pola dobrałaś nas super, jak w korcu maku:-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 kurcze nie moge już sie doczekac. Ale bedzie sie dzialo;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 No Miras Ty to trafiłeś Edu jako że ja przechodzę na emeryturę to Ty musisz pokazać koledze kilka sztuczek:) Jeśli chodzi o pokój to mi pasuje. Pola dobrałaś nas super, jak w korcu maku:-p Takich jak walnac cala szklanke wodki na raz albo pol flaszki z gwinta Spoko nauczymy chlopa az do zgonu Ciebie Brzozowski To raczej nikt nie zastapi ale Bede sie staral ile sil w rekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 ja tam nie pije az do zgonu nie wiem jak wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 ja tam nie pije az do zgonu nie wiem jak wy Taaaa a świstak siedzi i wódkę nalewa :drunk: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 raz sie obudziłem w robocie u ojca po libacji u kumpla takze ja do zgonu juz nie pije nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Taaaa a świstak siedzi i wódkę nalewa :drunk: :lol: nie tylko bo bierze ze soba pare winiakow 'patykiem pisane " nie ma jak troche siarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 siareczka tez może byc najlepiej smakuje z coca-colą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 mam trochę absyntu zobaczymy co to potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 mam trochę absyntu zobaczymy co to potrafi to ja się pisze na jedną kolejke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 mam trochę absyntu zobaczymy co to potrafi ... kombinuj kombinuj w tym roku 7,00 promila do pobicia , wszelkie trunki dozwolone :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 hehe nie no ja tam nie bede probowal pobic moj rekord 4,95 po 4 godzinach picia mi starczy mialem padaczke itd obudzilem sie u ojca w pracy juz pije z głowa ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 hehe nie no ja tam nie bede probowal pobic moj rekord 4,95 po 4 godzinach picia mi starczy Ale po co się spieszyć ..... masz 3 dni picia non stop na pobicie rekordu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 no ta jak po 4 godzinach miałeś prawie 5 to po 3 dniach to na pewno będzie więcej:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 ta nie piłem piwka nawet przez 4 miesiące to nie te czasy już nie to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Miras nie bój nic w jak za bardzo popijesz to się obudzisz w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 za bardzo was nie znam także będę mało pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Jak byście chcieli zabrać flagę Maxbimmer'a to dajcie znać bo leży akurat u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 za bardzo was nie znam także będę mało pił Hehe Brzoza też tak mówił :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi