Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 ale co to za życie Teraz to już z górki do emeryturki :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 To był pokój nr 14... a nasz był 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 w sumie avatar z dedykacją dla Admina , przeżył z łolterem 2 tygodnie .... i żyje a dla żony to nie? <foch> żyję z Tobą prawie 6 lat, oficjalnie 2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 a dla żony to nie? <foch> żyję z Tobą prawie 6 lat, oficjalnie 2,5 Trening czyni mistrza ..... dla Admina to była nowość :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]16621[/ATTACH] haha ale dziadkowóz:) nie no dobre tylko wiecej wlosow bys sobie dodal bo na realu masz ich troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Micnic, Twój szkrab bynajmniej już chodzi i to pożądnie od kliku lat może i tak ale jak widzi że trzeba się zmęczyć to potrafi odpowiednio zagrać i zraz jest zgrzyt no i trzeba go wziąć na ręce po kim on to ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Przeglądam zaległości materiałowe i znalazłem Brzozę , co prawda jest to filmik z niedzieli po południu kiedy to wszyscy byli już trzeźwi i mogli pojechać na chatę .... niestety Brzoza nie kwalifikował się do tej grupy bo wydmuchał ...... 3,60 promila :lol: :drunk: [video=youtube;r35_9kdXb34]http://www.youtube.com/watch?v=r35_9kdXb34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 niestety Brzoza nie kwalifikował się do tej grupy bo wydmuchał ...... 3,60 promila no to GRUBO się tam dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 ciekawe czy teraz padnie rekord? Są już jacyś pretendenci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 haha mocne mina Foresta podsumowuje wszystko teraz uważajcie bo Brzoza jedzie ze mną hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Przeglądam zaległości materiałowe i znalazłem Brzozę Ja takich filmików mam sporo. Co widzę się z Brzozą to nowy filmik :lol::lol::lol::drunk::drunk::drunk: P.S. To był filmik nakręcany w momencie gdy już WYJEŻDŻALIŚMY do domu...po obiedzie...pamięta ktoś ile wydmuchał rano ??? Nie sądzę by naszego mistrza, guru i mentora ktoś pobił... Edytowane 14 Października 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Ja takich filmików mam sporo. Co widzę się z Brzozą to nowy filmik :lol::lol::lol::drunk::drunk::drunk:P.S. To był filmik nakręcany w momencie gdy już WYJEŻDŻALIŚMY do domu...po obiedzie...pamięta ktoś ile wydmuchał rano ??? Nie sądzę by naszego mistrza, guru i mentora ktoś pobił... O ile ja dobrze pamiętam to nakręcił 6,50 promila jak mierzyli nad ranem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 O ile ja dobrze pamiętam to nakręcił 6,50 promila jak mierzyli nad ranem :drunk: lekarz pewnie stwierdzilby zgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 O ile ja dobrze pamiętam to nakręcił 6,50 promila jak mierzyli nad ranem dokładnie 6,37 promila i Brzoza stał, uśmiechał się, normalnie rozmawiał i ogólnie wszytko byłoby ok... gdyby nie to że ja i Forest po 2 dniach "Karpacza" mieliśmy po 2,3... Innymi słowy, jakbym nie widział na własne oczy to za Chiny Ludowe i pół Ameryki nie uwierzyłbym w ten wynik :party: Krzychu jak dla mnie już na zawsze pozostaniesz mistrzem świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 ...ale z Was ...... wariaty. skończmy ten temat bo nie ma o czym gadać, było mineło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) UWAGA UWAGA UWAGA !!! Jednak nie wszystko jest tak jak byśmy chcieli. Nie jest możliwe, aby wszyscy mieli pokoje 2, 3 osbowe. Pokoi 2 os z łazienkami jest mało, dlatego w pierwszej kolejności idą dla rodzin z dziećmi, reszte ulokowałam tak: pokój nr 3 2os Foresty pokój nr 4 2os chicco + sylwek (wspólna łazienka na korytarzu) pokój nr 5 3os jokeymiras+edu+brzoza (wspólna łazienka na korytarzu) pokój nr 12 3os micnici pokój nr 16 5os mati+daria(11-12.11) potem wskakują za nich madzia+dziki(12-13.11 Pani zmieni pościel)/śliwa/nem+edka pokój nr 21 4os pola+łolter/ madziulka+krzysiek pokój nr 24 2os sagui+Medrosa (Marta) ( pokój z łazienką na korytarzu) pokój nr 25 3os energy pokój nr 26 2os kosy pokój nr 27 2os 5oul'e pokój nr 32 5os dyziu+sandra/przemo+edyta Oczywiście nie jest to ostateczne ulokowanie nas w pokojach. Jeżeli ktoś chce coś zmienić, to proszę pisać. Na pewno musimy ustalić skład pokoi już teraz, nie może to się odbyć w dniu przyjazdu do ośrodka. Prawdopodobnie w ośrodku będzie tez inna grupa, ale salka jest dla nas zarezerwowana. Trochę jesteśmy porozrzucani, pościskani, ale jeżeli chcemy jechać w terminie 11-13.11.2011 to nie mamy wyboru. Czy pasuje Wam taki układ? Edytowane 18 Października 2011 przez Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) mi pasuje pokój nr 24 2os sagui+druga osoba ( pokój z łazienką na korytarzu) uchylmy rąbka tajemnicy: Sagui + Medrosa (Marta) Niektórzy poznali ją ostatnio w Skarbim Edytowane 18 Października 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 To my z Edka wybieramy wycieraczke !! ?? Chyba umknelismy ci Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 pokój nr 16 5os mati+daria(11-12.11) potem wskakują za nich madzia+dziki(12-13.11 Pani zmieni pościel)/śliwa/nem+edka To my z Edka wybieramy wycieraczke !! ?? Chyba umknelismy ci Pola ...chyba jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 pokój nr 16 5os mati+daria(11-12.11) potem wskakują za nich madzia+dziki(12-13.11 Pani zmieni pościel)/śliwa/nem+edka To my z Edka wybieramy wycieraczke !! ?? Chyba umknelismy ci Pola Chyba nic mi nie umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 pokój nr 5 3os jokeymiras+edu+brzoza (wspólna łazienka na korytarzu) haha widzę ze chcecie mnie zabić Brzoza mistrz świata w piciu i edu który tez wypije 5 litrów i żyje kontra gnojek 70 kilo :D będzie śmiesznie hehe bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 haha widzę ze chcecie mnie zabić Japierdzielę, to Ty mnie zabiłeś tym wpisem :lol::lol::lol::lol::lol::lol::drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 haha widzę ze chcecie mnie zabić Brzoza mistrz świata w piciu i edu który tez wypije 5 litrów i żyje kontra gnojek 70 kilo :D będzie śmiesznie hehe bedzie dobrze nie pekaj bedzie dobrze przynajmniej mozesz na nas liczyc zeby cie do wyra zatargac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 zeby cie do wyra zatarga zawiało grozą....hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi