Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ty już sie nie wykręcaj Dziadkowozie lolol miał być kościółek Wang Byłem :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja się nie złoszcze Mordulec trzymam Cię za słowo - ale najpierw zaprowadz żonkę do kościółka :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja się nie złoszcze Mordulec trzymam Cię za słowo - ale najpierw zaprowadz żonkę do kościółka :dance: ... raz zaprowadziłem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 ... raz zaprowadziłem :lol: Że niby raz wystarczy? O nieee.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Że niby raz wystarczy? O nieee.. Drugie wesele to tak , ale drugi ślub to tak średnio mi się widzi :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 ... raz zaprowadziłem ...nie piszemy tu o ślubie Że niby raz wystarczy? O nieee.. Kościółka Wang nigdy za dużo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 ...nie piszemy tu o ślubie Kościółka Wang nigdy za dużo :lol: Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Sandra możesz iść w góry , ja postaram się zorganizować grupę ochotników którzy zostaną na miejscu i będą pilnowali Beemek :drunk: .... przez cały weekend :lol: Ja mogę pilnować Beemek ale kluczyki zostawiają wszyscy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Brzoza podpadłeś myślę że możesz się odkupić wnosząc Młodą+Juniora na szczyt ...będziemy cię dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Brzoza podpadłeś myślę że możesz się odkupić wnosząc Młodą+Juniora na szczyt...będziemy cię dopingować Młoda chyba wie, że nie mówiłem tego na serio, już mnie trochę zna:) ale jak jesteś chętny to odstąpię Ci tej przyjemności:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No własnie, ja w stanie błogosławionym więc mam takie same prawa jak junior Jam ist 2 in 1 happy_bmw:dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 O nie moi drodzy ale ja mam swojego szkraba i też będę musiał się troche spocić żeby go wtachać na górę także Brzoza czyń honory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Micnic, Twój szkrab bynajmniej już chodzi i to pożądnie od kliku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 POKOJE zarezerwowane tak jak chcieliśmy parami. Osoby, które jadą same będą jedynie musiały się dobrać w TRÓJKI 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 POKOJE zarezerwowane tak jak chcieliśmy parami. Osoby, które jadą same będą jedynie musiały się dobrać w TRÓJKI Superowo :dance: Nadmienię również, że właściciele nie po raz pierwszy idą nam na rękę, akceptują nasze "zabawy" i mimo wszystko są dla nas mili i caly czas chcą nas widzieć , dlatego też chcemy kupić im skromny upominek. Pewnie będzie to jakis dobry alkohol i czeloladki. Na miejscu będziemy robić zrzutę ( oczywiście kto nie chce, ten nie musi) po 2 zł od osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Nadmienię również, że właściciele nie po raz pierwszy idą nam na rękę, akceptują nasze "zabawy" i mimo wszystko są dla nas mili i caly czas chcą nas widzieć ... no po występie Garko-Filsss myślałem że już nas tam nie wpuszczą :lol: Co do pokoi to te same co w zeszłym roku dostajemy ?? :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 POKOJE zarezerwowane tak jak chcieliśmy parami. Osoby, które jadą same będą jedynie musiały się dobrać w TRÓJKI to komu przypadnie pokój nr 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Co do pokoi to te same co w zeszłym roku dostajemy ?? Okaże się na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 POKOJE zarezerwowane tak jak chcieliśmy parami. Osoby, które jadą same będą jedynie musiały się dobrać w TRÓJKI to komu przypadnie pokój nr 15? Kto chętny do powiększenia rodziny niech się zgłasza Będziemy dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 to komu przypadnie pokój nr 15? To był pokój nr 14... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 To był pokój nr 14... Zaraz się okaże , że całe piętro sprzyja poczęciom :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]16621[/ATTACH] haha ale dziadkowóz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 łolter od Dunham'a [video=youtube;oy8EaMT7XPs]http://www.youtube.com/watch?v=oy8EaMT7XPs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 haha ale dziadkowóz łolter od Dunham'a Hehe geneza jest bardziej złożona .... w sumie avatar z dedykacją dla Admina , przeżył z łolterem 2 tygodnie .... i żyje :drunk: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 przeżył z łolterem 2 tygodnie .... i żyje ale co to za życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi