Pola Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jest wolne miejce dla rezerwowych? Na razie nie ma, ale jeszcze pare osób nie wpłaciło, więc może w najbliższym czasie coś się zmieni :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Chiccoo najprawdopodobniej będzie jedno miejsce wolne, dam znać w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Chiccoo najprawdopodobniej będzie jedno miejsce wolne, dam znać w poniedziałek. Daj mi ten znak, ten jeden znak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Planujemy odwiedzenie miasteczka Western City (szczegóły później). kiedy można się spodziewać szczegółów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Napisał Pola Planujemy odwiedzenie miasteczka Western City (szczegóły później). kiedy można się spodziewać szczegółów? W najbliższym czasie coś będziemy wiedzieć, myślę, szczegóły będą podane w najbliższych dwóch tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Nie lepiej umówić się w innej lokalizacji ? pytam tak na przyszłość... 15 wolnych miejsc na tak duży klub to jakaś żenada ;/ Nie lepiej umówić się na wynajem pokoi w jakimś większym ośrodku ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Nie lepiej umówić się w innej lokalizacji ? pytam tak na przyszłość... 15 wolnych miejsc na tak duży klub to jakaś żenada ;/ Nie lepiej umówić się na wynajem pokoi w jakimś większym ośrodku ? Pozdro Ten ośrodek odwiedzamy już od bardzo dawna, posiada salkę integracyjną gdzie mozna zawsze posiedziec wieczorami - idealne miejsce do karaoke itd I nie trzeba za nią dodatkowo płacic... A pozatym jest tam kuchnia na każdym połpietrze co lączy sie z wygodą ze 30 osob nie biega do jednego czajnika. Wiec myśle, ze zmiana osrodka nie ma sensu. Państwo którzy wynajmują nam pokoje już nas dobrze znają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No z tego co piszesz warunki są lepsze niż rewelacyjne co mnie bradzo cieszy. Tak jak pisałem wcześniej ograniczona liczba wolnych miejsc do 15 jest bardzo niezadowalająca no cóż nie można mieć wszystkiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 po drugie primo na takie imprezy zazwyczaj jezdzi nie wiecej niz 30 osob, jezeli bedzie zapotzrebowanie na wiekszy osrodek to sie nad tym pomysli sam zobacz jak wyglada lista chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 31 osób naliczyłem a wolnych miejsc miało być 15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Znany ośrodek, Państwo wiedzą czego mogą sie po nas spodziewać, warunki jak dla mnie za takie pieniądze rewelacyjne. Oprócz chiccoo nie widze osób, które czekają na miejsce, więc nie rozumiem Twojego niezadowolenia. Niektóre spotkania pokazały nam, że warto postawić na jakoś ludzi z którymi się jedzie, a nie ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 31 osób naliczyłem a wolnych miejsc miało być 15 ? na początku wpisanych 11 osób + 15 wolnych miejsc. Zakończenie listy po 26 osobach,czyli wszystko się zgadza Z racji tego, że i tak wszyscy nie będziemy siedzieć w salce, badź niektórzy lubią stać z uzupełniamy główną listę : później dodanie 6, co w sumie dało 32 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jeśli nikt nie ma nic przeciwko wpisze się na liste oczekujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Wpłaty: 1. Kosy x3 11-13.11 2os = 120 zł 2. Pola & Łolter x2 11-13.11 2os = 120 zł 3. 5oul & Nika x2+1/2 11-13.11 2os = 120 zł 4. Forest & Młoda & Junior 11-13.11 2os = 120 zł 5. Madziulka & Krzysiek 11-13.11 2os = 120 zł 6. sliwa 11.13.11 1os = 60 zł 7. Przemo 330ci & Edyta 2 os = 120 zł 8. jokeymiras 1os = 60 zł 9. Micnic'i 11-13.11 2os = 150 zł 10. Edu 11-13 1os 11. Energy i Basia i Adrian 11-13.11 2os = 150 zł 12. Wilkov1os 13. Sagui x2 11-13.11 2os = 120 zł 14. Daria i Mati 11-12.11 2 os 15. Dyzie 11-13.11.2011 2os = 120 zł 16. Edka i Nem 11-13.11.2011 2os = 120 zł 17. Piotr 12-13.11.2011 2os = 60 zł 18. Anusiak & Brzoza 11-13.2011 2os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jeśli nikt nie ma nic przeciwko wpisze się na liste oczekujących Przepraszam a na ilu spotach byłeś obecny? Ostatnio mało co jeżdzę, ale na większości jestem i jakoś Cię nie kojarzę ale ja to słaby przykład. Może niech wypowie się ktoś z klubowiczy, którzy jeżdzą cześciej :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 mysle ze kolega byl na ostatnim spocie w skarbim 09.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Zgadza się, kolega pojawił się na spocie w skarbim. Nie mam zastrzeżeń co do kultury osobistej i uprzejmości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 mysle ze kolega byl na ostatnim spocie w skarbim 09.2010 pozwole sobie poprawic kolegę 09.10.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 pozwole sobie poprawic kolegę 09.10.2011 mój błąd , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No byłem byłem pierwszy raz z kolegą z Wałbrzycha. Świetnie się bawiliśmy przy okazji jeszcze raz podziękuje za miłe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 15 wolnych miejsc na tak duży klub to jakaś żenada ;/ Miejsce jest sprawdzone, jeździmy tam co roku. Więc nie ma potrzeby by je zmieniac - zawsze ilośc osób chętnych na wyjazd bez problemu sie tam mieściła. A w razie czego - dookoła jest mnóstwo pensjonatów więc miejsce do spania zawsze się znajdzie. Jeśli nikt nie ma nic przeciwko wpisze się na liste oczekujących Jak nie będziesz palił kapcia wokół ogniska albo na sali to jestem na tak :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 15 wolnych miejsc na tak duży klub to jakaś żenada ;/ ... no zachowaliśmy się jak gówniarze .... żenada jak **** powinieneś dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jak nie będziesz palił kapcia wokół ogniska albo na sali to jestem na tak To nie jade (żart) "... no zachowaliśmy się jak gówniarze .... żenada jak **** powinieneś dopisać." Nie rozumiem z czym masz problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 To nie jade (żart) "... no zachowaliśmy się jak gówniarze .... żenada jak **** powinieneś dopisać." Nie rozumiem z czym masz problem ? To Ty walisz jakieś gorzkie żale .... ja problemu żadnego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 To Ty walisz jakieś gorzkie żale .... ja problemu żadnego nie mam. Gorzkie żale ? Człowieku na forum jest 6396 użytkowników. Wiem wiem że część w ogóle się nie udziela, że część w ogóle nie śmiga na spoty itp. Ale Na tak dużym forum które obchodzi 6 urodziny 15 wolnych miejsc wydało mi się z lekka nieporozumieniem. Koledzy i koleżanki wyżej mi wszystko obiaśnili biorąc pod uwagę że jestem nowy i niezapoznany ze zwyczajami klubu i wszystko jest ok. Z tego co widze sam wypisujesz jakieś gorzkie żale posługująć się kiepską ironią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi