Gość Mordulec Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 A dyktowałem babie literka po literce... na całe szczęście rzeczywiście był smaczny choć nie przepadam za plackami Hehe pewnie było eM jak Natalia no i wyszedł Maxibinner :lol: ale z błędem czy bez najważniejsze , że się można było spotkać i trochę poimprezować :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Hehe pewnie było eM jak Natalia no i wyszedł Maxibinner ale z błędem czy bez najważniejsze , że się można było spotkać i trochę poimprezować Racja, dawno nas nie było na zlocie :party: :drunk: jak dla mnie było za***iście choć części nie pamiętam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 jak dla mnie było za***iście choć części nie pamiętam :D jakoś się nie dziwię Hubercik: [ATTACH=CONFIG]17329[/ATTACH]?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 dobra była:)heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 No Hubert szybko odpadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 jakoś się nie dziwię x2 :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 co mogę powiedzieć - życie... życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 jakoś się nie dziwię Hubercik: [ATTACH=CONFIG]17329[/ATTACH]?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: hahahaha ciekawa jest ta cytrynówka, nie powiem że nie jakaś magia w niej siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Z archiwum https://plus.google.com/u/0/photos/118172609847226045518/albums/5734228580920421905 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi