chiccoo Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Chiccoo - a gdzie nasze słit focie?? Może lepiej nie bo rozwód będzie u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 mocne foto powykręcani na śniadaniu bo kanapki bez alkoholu były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 super zdjecia jest polewka he he z co niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 przemo to nie są wszystkie fotki:)!!!!!!! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Dyziu nie są, bo tak mi aparat przestawiłeś że wszystkie by się ładowały ze 3 dni!!!! coś tam jeszcze w wolnej chwili dorzucę ... dzisiaj w tvn turbo [raport] jako ciekawostkę pokazywali tą fote co masz w podpisie [cennik cpn]:lol: Edytowane 15 Listopada 2011 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 oglądne o po 22:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 a ja czekalem caly czas na fote z mistrzem 1 wszego planu a tu sie okazalo, ze fota zostala usunieta !! Nieladnie panie mokra rosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 dal bym sobie glowe urwac ze pana w bluzie ENERGY bardzo dobrze znam lub mialem kiedys okazje poznac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 dal bym sobie glowe urwac ze pana w bluzie ENERGY bardzo dobrze znam lub mialem kiedys okazje poznac...... mozliwe, mozliwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dyziu ten twuj AVATAR pokazywali w TVN TURBO w turbo kamerze jako ostatnia ciekawostke przeslana przez widza programu . czy to czasami nie twoja sprawka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 [ATTACH=CONFIG]17319[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17320[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17321[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17322[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17323[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17324[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Odnośnie tortu na focie Dyzia - szóste urodziny maxbiNNera? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Odnośnie tortu na focie Dyzia - szóste urodziny maxbiNNera? Nie czepiaj się szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Odnośnie tortu na focie Dyzia - szóste urodziny maxbiNNera? a tam najważniejsze że był smaczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 a tam najważniejsze że był smaczny dokladnie ! Jak ja najbardziej ze slodkiego lubie sledzie to ten tort naprawde dawal rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Mały numer wam wykręcili z tą literówką, poza tym ładny. Nie został komuś kawałek?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 dokladnie ! Jak ja najbardziej ze slodkiego lubie sledzie to ten tort naprawde dawal rade owszem,tort był naprawdę bardzo dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Tort dawał radę- choć go jadłem dopiero ok 1,30 jak z wrocka wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Odnośnie tortu - podziękowania należą się 5oul'owi. Zamówił i dostarczył do ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Odnośnie tortu - podziękowania należą się 5oul'owi. Zamówił i dostarczył do ośrodka. Tak jak Forest napisał , tort zamówił 5oul , niestety przez telefon trochę Pani chyba źle usłyszała i zapisała sobie nazwę dlatego taka literówka , niemniej jednak był extra :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 niestety przez telefon trochę Pani chyba źle usłyszała Szkoda, że zamiast Maxbinnera nie napisała Maxbimbera...idealnie trafiłaby w klimat :drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 niestety przez telefon trochę Pani chyba źle usłyszała A dyktowałem babie literka po literce... na całe szczęście rzeczywiście był smaczny choć nie przepadam za plackami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 najważniejsze, że był dobry, nawet bardzo ja nawet nie zauważyłem, że miał błąd w pisowni - dopiero Forest mi powiedział, no i potem na zdjęciach widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi