Pola Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Niezły dżołk Pozostańmy przy godz.10 Decathlon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 A więc spotkamy się w Karpaczu ok.12 ;ja z Edzią lecimy przez Kudowe , przez Czechy [dla nas ta sama droga co przez Wałbrzych i Jelenią a mniej dziurrrrrawooooo] do zobaczyska!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 (edytowane) ma ktoś miejscówke w samochodziku dla dilera?- na gape nie bede jechać Edytowane 8 Listopada 2011 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 A więc spotkamy się w Karpaczu ok.12 ja z Brzoza to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 moge cie zabrac pawelku ale nie za darmoche he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 dostaniesz działke od dilera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 albo w nocy Ci się odpłaci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 albo w nocy Ci się odpłaci Może być w nocy- gożej bedzie widział co liczy, dam mu bilety MPK skasowane dostaniesz działke od dilera A dam- fotke jakiejś blaszki moge cie zabrac pawelku ale nie za darmoche he he Więc się ciesze bardzo cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moni Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Namawiam Kevina, przekonuje go salką i możliwościa zaprezentowania umiejętności przy karaoke dobrze mi idzie do rana powinien być przekonanny także sie widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Namawiam Kevina, przekonuje go salką i możliwościa zaprezentowania umiejętności przy karaoke dobrze mi idzie do rana powinien być przekonanny także sie widzimy Nie za bardzo rozumiem? Pokoje i salkę mamy zarezerowane dla osób, które zadeklarowały się wcześniej wpłacając pieniądze. Osoby z poza listy nie będę mogły uczestniczyć z nami w piątkowej zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 No to my chyba nie jedziemy , buma zaczęła stroić fochy dzisiaj z rana. Paulina BMWCorsą nie chce jechać bo jak twierdzi to nie jest auto do jeżdżenia na trasy. Więc zostajemy w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Więc zostajemy w domu. Kierownik co Ty pleciesz za bzdury? Jutro o 9.00 wyjeżdżamy z Młodą z Oławy, zabieramy Was ze ŚK i lecim na Bielany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Popieram męża Nie może zabraknąc kierownictwa - no co Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Popieram przedmówców - zawsze znajdzie się ktoś chętny do podwiezienia (szczególnie na taką imprezę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Kierownik co Ty pleciesz za bzdury? Jutro o 9.00 wyjeżdżamy z Młodą z Oławy, zabieramy Was ze ŚK i lecim na Bielany. Dzięki Forest ale nie ma takiej potrzeby Ale wdepnijcie po kasę żeby zapłacić za ośrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Ale wdepnijcie po kasę żeby zapłacić za ośrodek Nie ma takiej potrzeby, ja jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Więc zostajemy w domu. Ja rozumiem, że to kolejna prowokacja w stylu Mordulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Proszę, aby osoby zapamiętały jaki pokój został im przypisany, znacznie ułatwi to sprawy "zakwaterowania" pokój nr 3 2os Foresty pokój nr 4 2os chicco + śliwa (wspólna łazienka na korytarzu) pokój nr 5 3os jokeymiras+edu+brzoza (wspólna łazienka na korytarzu) pokój nr 12 3os micnici pokój nr 16 5os madzia+dziki(12-13.11)/nem+edka pokój nr 21 4os pola+łolter/ madziulka+krzysiek pokój nr 24 2os sagui+Medrosa (Marta) ( pokój z łazienką na korytarzu) pokój nr 25 3os energy pokój nr 26 2os kosy pokój nr 27 2os 5oul'e pokój nr 32 5os dyziu+sandra/przemo+edyta Poza tym wczoraj poruszany temat, impreza dla osób z listy. Nie jesteśmy dziećmi, ja nie mam zamiaru się z nikim ścierać. 1. Kosy x3 11-13.11 2os = 120 zł 2. Pola & Łolter x2 11-13.11 2os = 120 zł 3. 5oul & Nika x2+1/2 11-13.11 2os = 120 zł 4. Forest & Młoda & Junior 11-13.11 2os = 120 zł 5. Madziulka & Krzysiek 11-13.11 2os = 120 zł 6. sliwa 11.13.11 1os = 60 zł 7. Przemo 330ci & Edyta 2 os = 120 zł 8. jokeymiras 1os = 60 zł 9. Micnic'i 11-13.11 2os = 150 zł 10. Edu 11-13 1os = 60 zł 11. Energy i Basia i Adrian 11-13.11 2os = 150 zł 12 Sagui x2 11-13.11 2os = 120 zł 13. Dyzie 11-13.11.2011 2os = 120 zł 14. Edka i Nem 11-13.11.2011 2os = 120 zł 15. Piotr 12-13.11.2011 2os = 60 zł 16. Brzoza 11-13.2011 1os = 60 zł 17. Chiccoo 11-13.2011 1os = 60 Sobotnie ognisko w dużej mierze zależy od nas, gdyż to my ( tzn panowie ) będą musieli przytargać drewno z lasu Chyba, że ktoś ma zbyteczny zapas w domu i ma jak go przewieźć, to też będzie mile widziane . Chciałabym też przypomnieć, że jedziemy do pensjonatu, gdzie nasze stosunki z właścicielami są raczej pozytywne- mam nadzieje, że po tych urodzinach nadal będą <bmw_1> Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Do zobaczyska ludziska jurto;-) I mam nadzieje Pola że jedziecie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 ja odpadam ... chciałem w c... jechać ale są rzeczy ważne i ważniejsze Dobrej zabawy koledzy i koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 napoje zakupione:drunk: zaraz się pakuje i do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 a jak wyglada kuchnia bo mam zamiar nie glodowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 a jak wyglada kuchnia bo mam zamiar nie glodowac Są trzy kuchnie, jedna na dole w salce i na półpiętrach. Na dole dwa piekarniki, lodówki, zlew, naczynia, sztucce. Na pierwszym półpiętrze kuchenka, zlew, naczynia, tylko na górze nie ma kuchenki. Czajniki bezprzewodowe też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 A no i są piekarniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 a jak wyglada kuchnia bo mam zamiar nie glodowac Wygląda nastepująco: 2/4 palniki na kuchence, kilka garnków, łyżek, talerzy, kubanów- co przypichcisz sobie to Twoje będzisz wcinał Sklepim miejscowy jest pewnie, więc artykuły kupisz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi