słodki Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Jak wiecie za kierownice m3 na allegro troche sobie siena wołają więc postanowiłem przerobić swoja . Rożnica jest taka ze lera jest troszke krótsza i bez wycięcia łatwo ją przerobić troszke żywicy i jest identyczna jak orginał M . Do kierownicy dorobiłem bicepsy i wysłałem do obszycia skórą carbon . Kiera poszła do firmy xstyl z Nadolic Wielkich gdzieś za wrocławiem została obszyta tak jak bym oczekiwał zrobiona idealnie więc gości polecam śmiało można im kółko oddać do zrobienia. [/img][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Wiem, że Brooder tez przerabiał w ten sposób swoją. Fajnie wyszło ale na obwodzie mogłaby byc trochę bardziej masywna Ale jakby nie patrzec przeszło 1000 zł zaoszczędziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Didi Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 żywicą robiłeś kciuki ? przecież to twarde będzie i dziwne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi