stulek Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 mam problem z soną lambda padła stara kupiłem nowa BOSHA pochodziła jakieś 1500 kilometrów i też przestała chodzić na kompie pokazało błąd sondy dałem do reklamacji i kupiłem uniwersalną po 3 dniach już nie działała tak jak powinna zaczeły falować obroty i gaśnie jak jest silnik nie dogrzany czuć nie dopalane spaliny a zwłaszcza Ze jestem tylko na benzynie a przy przygazowaniu tak do5 6 tyś obrotów kopci czarnym dymem co robić dane czyli e36 1.8i 113km 1992 m40 na kompie po wypięciu sondy pokazuje jakby dalej była choć jest tylko 1 sonda ja już wymiękam pomóżcie proszę Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Zly dzial kolego. Generalnie to temat tez nas interesuje bo mamy podobny problem w compacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi