BASTARS Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Dopiero dziś uporałem się z netem , kompem i wogule problemami natury technicznej lolol, tak więc oficjalnie dzięki wszystkim stałym bywalcom , oraz nowym forumowiczom uklon_bmwza kolejnego udanego spota , a Tym co lenili się po domach , lub nie mogli, a chcieli , mówię ,żałujcie!!! Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 ... , lub nie mogli, a chcieli , mówię ,żałujcie!!! Do następnego oj żałujemy, żałujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Jaro ty nie narzekaj tylko bierz szwagra Sebe i wbijajcie na spoty! bo dawno was nie było! już pewnie ich nie będzie w tym roku choć może..kto wie..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 No fakt, tak jakoś wyszło, że ostatnie wypady w mniejszym lub większym stopniu z mojej winy mnie omijają. Myślę, że jakiś spocik jeszcze w tym roku załapię... Cóż ostatnio za dużo sobie obowiązków nabrałem, ale na szczęście nic nie trwa wiecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Sory że tak puźno... dzięki za miłe spotkanie , nie było tak zimo...brrr..., frekwencja dopisała, do zobaczyska w Karpaczu, a teraz zdjęcia od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 widzę ze było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 widzę ze było fajnie a było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 widzę ze było fajnie a było Np. jak zacząłeś wspominać ze śliwą pobyt w woju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 bo byliśmy w rok po roku i w tej samej Brygadzie fajne czasy o których mozna rozmawiać szkoda tylko ze nie miałem siły żeby na Skarbi przyjechać swoim autkiem bo czułem niedosyt ze nie mogę troche pojeżdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 fajne czasy o których mozna rozmawiać Z Waszej rozmowy wnioskuję, że faktycznie Mnie kamasze ominęły, bo najpierw studia, a potem zniknąłem z kraju na jakiś czas - a jak wróciłem, to pobór był już zawieszony. Myślałem o zawodowym, ale tak jakoś mi przeszło. W każdym razie fajnie było posłuchać Waszych wspomnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 szkoda tylko ze nie miałem siły żeby na Skarbi przyjechać swoim autkiem bo czułem niedosyt ze nie mogę troche pojeżdzić a może i lepiej że tak wyszło niech sobie bidulka trochę odpocznie:lol: bo może bym znów się wyzbył jakiejś części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 bajera o trepostwie sawsze jest smiechem i jest co powspominac jeszcze jak ktos znajomy tam bym , micnic dokladnie daj bidulce odpoczac jeszcze bendzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 micnic dokladnie daj bidulce odpoczac jeszcze bendzie okazja mam nadzieję teraz stoi na warsztacie należało jej się już pojechać do doktorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi