chiccoo Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Fajnie było ale się skończyło. Zimno jednak nam nie jest straszne bo się spotylamy, gadamy i znikamy z hasłem do zobaczyska/ do następnego Dziękuję za miło spędzony wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a tak na marginesie dodam, że Wasze polary z logo klubu i nickami z forum robią robotę i wyglądają mega - za***iście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No widzę, że imprezka się udała, szkoda, że nie dotarłem, ale cóż takie życie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie mimo pogody kozin- dzięki za uświadomienie , mocy. dziś będziemy badać przyczyne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Było super dziękuje wam wszystkim za spotkanie Milo było was wszystkich poznać !! Jak będę miał chwile zapodam fotki i filmiki z 1/4 bo troche tego narobiłem w znośnej jakości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Widzę, że młody od początku ma "wszczepianą" właściwą markę Fajna czapa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Witam ponownie Mała galeria ze wczorajszego spotu Filmy: 1. 2. 3. Zdjęcia: To tyle Wielkie dzięki i do następnego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 kto wygrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) kto wygrał? BASTARS prowadził, ale odpuścił końcówkę, wtedy Przemo go łyknął - a ja miałem obawy czy wyhamujemy :?. Golf został daleko z tyłu. Fajnie się auta poustawiały - seriami: e34 razem, potem kompakcik Edki, e39 razem, a potem trójki razem (trochę popsuli - bo się wymieszali:4:) Edytowane 10 Października 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Fajnie się auta poustawiały - seriami: e34 razem, potem kompakcik Edki, e39 razem, a potem trójki razem (trochę popsuli - bo się wymieszali:4:) A to chyba czysty przypadek Nawet nie zwróciłem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Też mi się wydaje że to było raczej przypadkowe ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Oczywiście, że to przypadkowe - przecież się nie umawialiśmy, gdzie będą stały auta Ale fajowo to wyglądałohappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuboszkozi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Zwłaszcza tabor BMW e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Zwłaszcza tabor BMW e34 Najbardziej się rzucał w oczy:) Ja zepsułam system między E34 a E39, ale później przestawiłam we właściwe miejsce między trójki - też całkiem przypadkiem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Dzięki wszystkim za miłe spotkanie mimo pogody kozin- dzięki za uświadomienie , mocy. dziś będziemy badać przyczyne... jak zbadasz to się podziel info Edytowane 10 Października 2011 przez wisnia1419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 nem kompakt jest za***isty....ale....jak patrze na foto to ewidentnie brakuje m-pasztetu na przód:/;p;p;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 nem kompakt jest za***isty....ale....jak patrze na foto to ewidentnie brakuje m-pasztetu na przód:/;p;p;p;p Eeeee...to auto Edki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 nem kompakt jest za***isty....ale....jak patrze na foto to ewidentnie brakuje m-pasztetu na przód:/;p;p;p;p To z tym to do Edki ja jej sugeruje dolozenie hokeja pod zderzak. Swoja droga to chcialbym zobaczyc jeszcze twoje starcie z Bastarsem bo on to jest cichociemny grzechotnik :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 To z tym to do Edki He he. Zdanie wielokrotnie wypowiadane wczoraj Zwłaszcza przy prezentacji bagajera i sprzętu się w nim znajdującego "A to nie ze mną, tylko z właścicielką rozmawiaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 nem kompakt jest za***isty....ale....jak patrze na foto to ewidentnie brakuje m-pasztetu na przód:/;p;p;p;p :bag::bag::bag::2bacik::2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 edka a kto włoży zderzak do bumy?? chyba nema wyślesz kto targał audio do bagarznika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Audio targaliśmy razem, a zderzaka nikt nie będzie wkładał, bo go nie będzie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) nie zmienia to faktu ze kompakt pierwsza klasa:) Edytowane 10 Października 2011 przez willi230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) jak zbadasz to się podziel info niestety dziś nie wypalilo sprawdzenie przyczyny, jutro będzie podpięcie pod kompa i zobaczymy co wyjdzie:( a jednak:( czekam na kolesia z kompem niestety nie doczekalem sie jutra i dziś rzuciła palenie:( Edytowane 10 Października 2011 przez krystian 520I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi