Młoda Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Skarbimierz dobra myśl , można pogrilować , pośmigać po płycie i zutylizować stare laczki :drunk: x2 x3 - tylko szkoda że nasze auto wciąż w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Więc robimy wypad do skarbi- troszkę standardowo bo non stop tam latamy ale moja strata. Data 08,10,11"- godziny popołudniowe by pracujący w sobotę i Ci co mieszkają poza Wrockiem się zjawili, proponuję 15/16 na praktikerze na Krakowskiej. 1. chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Troche pozna pora bo o 18 to juz sie ciemno robi 1. chiccoo 2. Nem i Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Szkoda, ze nie ten weekend, ja w przyszly niestety odpadam trudno, nie pozostaje mi nic innego jak milej zabawy zyczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 w sobote ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Również jestem za a nawet przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Poważnie chcecie tego spota zrobić w sobotę o 16tej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ja bym wolał niedziele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 My odpadamy. 1) Forest na wykładach 2) Godzina 18 - kompiel i lulu Krzysiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 może być sobota i może być niedziela- ważne żeby się spotkać. dzień nie robi mi różnycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Tylko czy jest sens robić spotkanie tak późno - tak ja Nem napisał: Troche pozna pora bo o 18 to juz sie ciemno robi Nie lepiej zrobić jak było przy Redeco, czyli zebrać się ok. 12.00? (wiadomo, że wtedy lepiej w niedziele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Więc godz 12 w niedziele- zbiorowisko robimy na praktikerze na krakowskiej i na skarbi lecimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 to w tą niedziele czy następna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ja jestem za niedziela o 12;00 to pora taka ze jeszcze sloneczka troszke mozna zlapac bo o 18 to za pozno troszeczke;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 to w tą niedziele czy następna ? Następna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Następna No to szkoda, bo to niedziela wyborcza i jak nigdy nie pracuje to akurat wtedy siedzę w komisji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Myślę,że trzeba listę zacząć robić, bo się skończy jak z najtem... Lista: 1. chiccoo 2. Nem i Edka 3. Sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Załatwcie mi przegląd na links, to się z wielką chęcią zjawię ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Szkoda,że mam do Wrocławia tak daleko,aż 700km .. Byłem kiedyś we Wrocławiu piękne miasto.. Cóż,może kiedyś zlocik będzie np. w Warszawie lub gdzieś bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Raczej Maxbimmer do Wawy sie nie wybierzE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 No właśnie wiem i tu jest JEDEN WIELKI PROBLEM. Chciałbym zobaczyć wasze Bem'ki i poznać was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Odgrzebię troszkę temat. Niedziela 09.10.2011. Spotykamy się o 12.00 na Praktikerze i jedziemy na Skarbi. Jak komuś nie po drodze to od razu na lotnisko:) Lista: 1. chiccoo 2. Nem i Edka 3. Sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 to o której spotykamy się w skarbimierzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 w okolicach 13.30 pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Kto będzie miał miejsce by po drodze zabrac Forestów (Senior, Młoda i Junior z wózkiem) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi