chiccoo Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Ładna pogoda to może jakieś spotkanko- night lub w ciągu dnia sobota/ niedziela? Miejscówka to oczywiście kwestia dogadania, może jakiś grill? Chodzi o wykorzystanie ładnej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Masz na myśli przyszły weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Tak choć może być następny nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 też wspominałem na redeco że coś by mozna zmotać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Można jakieś tradycyjne BMW at Night zmontować na przyszłą niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 symboliczne miejsce dla mnie...pozdroooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Fajno by bylo jakiegos grilla strzelic np w skarbim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 dlaczego ja mam taki kawał do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 dlaczego ja mam taki kawał do was x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 ja mam najjjjjbliżej -z kłodzka:? ale jestem jak najbardziej za!:gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 dlaczego ja mam taki kawał do was skąd ja to znam. Tyle fajnych imprez mnie przez to omija, mam nadzieję że niedługo się to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Do wrocka sie przeprowadzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Do wrocka sie przeprowadzcie Jeszcze trochę, przyjdzie czas na studia to prawdopodobnie Wrocław mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 super miasto i super klimaty... to miasto mnie wychowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Napisał jokeymiras dlaczego ja mam taki kawał do was x2 Z tego co wiem to jeszcze Brzoza jest DPL więc x3 o innych towarzyszach juz nie wiem z tamtych rejonów. Więc panowie skarbi czy night?- ja temat dałem i proponuje też spotkanko nad odra, tam też może być grill Ale to tylko moja sugestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Zobacze jak mi sie zajecia uloza w przyszlym tygodniu, ogolnie bardzo chetnie bym sie zjawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 wpadnijcie na grilla nad OW Sudety w bielawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 To moze do Ostrowa na piaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ja za tydzien odpadam jade na koncert to napewno w niedziele bende sie leczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Też chętnie bym się zjawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ja bardzo chętnie się zjawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Skarbimierz dobra myśl , można pogrilować , pośmigać po płycie i zutylizować stare laczki :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 mi się wydaje ze najta by zrobić można we wrocku!! więc mordulec lub kto inny z klubowiczów załóżcie temat i robimy liste jakieś konkrety !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 zazdroszcze ,, zycze milej spotowki,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Skarbimierz dobra myśl , można pogrilować , pośmigać po płycie i zutylizować stare laczki :drunk: x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi