goryl89 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Witam.Zakupiłem sobie monitor z tv,nawigacje i odbiornik i potrzebuje kogos z wrocka lub okolic kto by mi to zalozyl do beemki(mam bmw e39 96r.),aktualnie mam radio zwykle na kasety,wiem ze jest full przy tym roboty i potrzebuje kogos kto sie na tym dobrze zna i zrobi mi to dobrze za w miare przyzwoite pieniadze,okablowania niestety nie mam tylko to co na zdjęciach widać,znacie kogoś kto by podjął się tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 wiesz co nie wiem czy moge ci pomoc w 100 proc. ale dam ci maly namiar.. na kolesia ktory robi rozne bajery w autach, moze sie dogadacie . wysle ci numer .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi