willi230 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 poszukuje e30 od 2,5 w góre.....jak najbardziej może być po swapie:) dobrze jakby nie była totalnym golasem..... dobrze jakby była w qupejce:D nie przeszkadza mi zbytnio stan blacharki.....chyba ze jest napwde pognita:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 E30-tka Anety z BKP wystawiona na sprzedaż :http://otomoto.pl/bmw-320-C20851539.html Mega zdrowa furka godna polecenia :drunk: jakbys innych tematow nie przegladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ale to 2.0 ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 to sobie zeswapuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 lepsze dobre 2.0 niz 3 litrowa zeswapowana druciarnia ktora 90% czasu bedzie stala w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 lepsze dobre 2.0 niz 3 litrowa zeswapowana druciarnia ktora 90% czasu bedzie stala w garazu ja nie wiem to do mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ja nie wiem to do mnie ? ze co Kosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 już raczej nie aktualne......:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 chwal się!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 nie!!........bo nic jeszcze nie mam:P....jeszcze8)8)8)8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 to co piszesz,że nieaktualne?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 bo wszystko ugadane na ostro.....wyluzuj wilkov:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 łatwo Ci mowic;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 e36 czy e30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 a jak myślisz??:twisted::twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 e30:)będzie potwor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 miała byc naprawde ostra rakieta:) ale po namyśle<autko bedzie codziennie użytkowane> bedzie malutki potworek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 zamiast v8 4.4 będzie tylko v8 3.5?:4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 miało być właśnie 3,5<piękna sztuka...niestety gościu zadzwonił dzień za poźno....a bym miał darmowy transport bo kolega lawetą wracał na pusto:bag::bag: >....ale nie mówie ze na lato nie zawita v8:drool: tak czy siak życzcie mi powodzenia przy jutrzejszym....miejmy nadzieje zakupie:) startuje o 4.40 pociągiem....i może wróce po południu fajna naprawde skromną zabawką z blachą lekko do roboty:):) a jak nie....to z 2 dni będe chodził w****iony:D pozdr<bmw_1> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 nie lubie jezdzi pociagami do ogladania samochodow bo wtedy zawsze dochodzi motyw " w sumie nie mam jak wrocic , pociag za 5 h ...moze to auto nie jest takie zle " a tak odwracasz sie na piecie i rura do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ehh, zazdroszczę Willi Mi by tam starczyło m20b25. No ale nie ma tego złego, kulam się 1.8, ale chociaż M10bmw_beer Edit: Jak na lato wpadnie V8, to tamten przerzucimy do mojej, haha:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 No to ciekawe, swoja droga, ja tez nigdy pociagami nie jezdzilem, zawsze bralem szofera Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) bry:) temat do zamknięcia:D moje małe marzenie spełnione a autko daje rade....oponki strasznie szybko znikaja..... pojechałem pociągiem bo nie miałem wyjścia.....wszyscy w pracy byli....jakby coś było naprawde nie tak to bym sie odwrócił na pięcie i do domu bo połączenie takie ze co 1h pociąg powrotny:) już z 3 oglądałem i podziękowałem....ale w tej.....no niestety...zakochałem sie:bmwsexemofg3::bmwsexemofg3: wsiadłem do e30 i nie wiem czy kupie e36 ponownie:P raczej nie:D mała zapowiedź...naprawde mała Edytowane 1 Października 2011 przez willi230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi