Maniekk21 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 mam problem bo wskazówka temp. idzie na czerwone pole i nie wiem co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Musisz założyć jeszcze 10 takich samych tematów na forum to pewnie w tym czasie wskazówka spadnie na niebieskie pole :bag: Odpowiedziałem Ci w pierwszym temacie który założyłeś , ale chyba byłeś za bardzo zajęty zakładaniem kolejnych , że nie dałeś rady tego przeczytać :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Sprawdź wentylator na chłodnicy. Maniek,nie zakładaj 100 takich samych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 chłop ma wysoką temperature,i sie pogubił(zostawić jeden,reszta kosz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi