Maniekk21 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 mam problem z e39 520 gotuje mi się woda i mi ją wysadza wskazówka idzie aż na czerwone pole i przestała działać klima nie wiem co to jest proszę o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Najpewniej pompa wody się rozsypała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Zobacz,wentylator na chłodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Co wyzej lub termostat sie nie otwiera. Jak z tym dluzej jezdziles to mogla takze pojsc uszczelka pod glowica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 odpowietrz uklad -zgodnie z instrukcja,nie jest to takie proste jakby sie wydawalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) http://www.maxbimmer.pl/threads/15252-B%C4%85belki był podobny temat!! a i kolego jeśli zaczynasz temat to go nazwij lepiej!!:)np ''gotuje się przestała działać klima''!! wtedy inni będą mogi łatwiej odnaleźć dany temat na Forum:) Edytowane 24 Września 2011 przez Dyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareq Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Odpowietrzyć to podstawa, pamiętaj że BMki odpowietrzamy z włączonym na full ogrzewaniem bo mają elektrozawory (chyba że nie masz klimy ale chyba każda E39 ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Pompa wody,termostat albo nie odpowietrzony układ ja także się borykałem z problemem powietrza w układzie a termostat po prostu się wymienia w bmw jak się je kupi od kogoś Najdokładniej odpowietrzy się stojąc przednimi kołami wyżej i ciśnieniem przepchać chłodziwo na odpalonym aucie i ogrzewanie na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Pompa wody,termostat albo nie odpowietrzony układ ja także się borykałem z problemem powietrza w układzie a termostat po prostu się wymienia w bmw jak się je kupi od kogoś Najdokładniej odpowietrzy się stojąc przednimi kołami wyżej i ciśnieniem przepchać chłodziwo na odpalonym aucie i ogrzewanie na maxa odgrzewasz kotleta ale po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Bo zimne jest nie dobre :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 odgrzewasz kotleta ale po co??? i to nie jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi