batman_bmw Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam wiem ze to raczej nie ten dzial ale pilnie potrzebuje pomocy i odpowiedzi i mam pytanie bo zdania sa podzielone jak zauwazylem i przeczytalem na innych forach wiec pytam bo moze mial ktos z tym doczynienia a mianowicie czy podsofitka z coupe podejdzie do sedana mowimy o e36 prosze o konkretna odpowiedz a nie typu ze niejestem pewien lub chyba tak ,,,,,to nie wchodzi w gre poprostu TAK lub NIE dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 nie w sedanie są krótsze drzwi a co za tym idzie słupek jest bliżej NIE PASUJE !! nie bedziesz miał m paka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 mam jeszcze jedno pytanie oprocz tego ze slupek wychodzi w innym miejscu to wymiary podsufitek coupe i sedan sa takie same czy sie roznia mowa o dlugosci i szerokosci bo wszystkie otwory sa takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 nie pasuje na 100000% ja też mam sedana i poprostu ściągłem podsufitkę, słupki + szyber i mam wszystko na czarno, znajomy mi obszył, wygląda jak oryginalnie /PAweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 a wlasnie ze bedzie Mpak podufitka juz wlozona jutro tylko reszte elementow zakrece i mam Mpaka w sedanie, ale robi wrazenie ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 potrzebuje takie 2 lampki pod przeciwsłoneczne osłony jak i te osłony czarne masz jakis dostep do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 ale do e36 czy e46 bo mam dostep do wszystkiego co M3 i orginal ale troche to kosztuje ,,,ja nie zaluje mam czarne wnetrze czyli sufit i wszystkie inne elementy czarna pol skore czarna podlode ,wyglod boski ,stan rewelacyjny, zadowolenie nie do opisania,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 spoko do e46 oczywiście potrzebuje czarne przeciw słoneczniki te uchwyty co się mocuje i światełka pod te osłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) mowisz o komplecie przeciw slonce ze wszystkimi uchwytami plus swiatelka pod nimi do e46 sedan jak sie domyslam a do e46 do sedana mam cala kompletna podsufitke z Mpowera ze wszystkim co potrzebne do zamiany stan piekny Edytowane 7 Października 2011 przez batman_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 batman wkońcu masz upragnioną czarną podsufitkę, gratki ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi