Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam do sprzedania tempomat do e36. Elementy używane oryginalnie były montowane w samochodach produkowanych do 94 roku (sugerowałem się numerami OEM)wersja silnikowa od 2,0 2,5 litra benzyna lecz możliwe jest nawet w mniejszych jednostkach. Wiem to z własnego doświadczenia bo sam sobie zamontowałem tempomat z 2,5litr e36 do 1,6 i działa bez zarzutów. Całość cenie na kwotę 350 zł nawet jeśli prze zemnie może być zamontowane lub z instrukcją montażową i tu warunek że zrobię to tylko we Wrocławiu czas montażu około 4-5h najlepiej u mnie pod domem bo mam tu wszystkie niezbędne narzędzia i tylko wtedy mam możliwość i dopasować wszystko by działało bez zarzutów kupującego. Jeśli chodzi o wysyłkę tempomatu po za granice Wrocławia to nie daje już żadnej gwarancji że będzie działało bo wszystko zależy od indywidualnego wyposażenia i co najważniejsze musi być sprawdzone czy komputer nie pokaże błędów. Jakiekolwiek pytania dotyczące tempomatu to proszę wysyłać tu na forum lub na maila lakiloki@interia.pl na pewno na wszystkie pytania odpowiem. Istnieje możliwość wystawienia na allegro.

• Dodaj nową pozycję...