Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Hello wszystkim I znowu mam problem tzn błahostkę ale zawsze problem Przy zakupie auta bateria w kluczyku była rozładowana a co za tym idzie auto otwierałem mechanicznie czyli wkładałem kluczyk w zamek i cyk :) i wtedy automatycznie włączały się awaryjne musiałem je wyłączyć ręcznie przy w siadaniu myślałem wówczas że jak wymienię baterię w pilocie to będzie po problemie a tu ZONK Dzisiaj naprawiłem kluczyk tzn musiałem wymienić obudowę stary został tylko środek (oczywiście nowa bateria koszt 200 zł) naciskając w pilocie otwieranie auta to znowu włączają się awaryjne już sam nie wiem o co chodzi Czy ktoś wie co jest nie tak ?

wczoraj jak wracałem z pracy 180 Km w połowie drogi włączyły się awaryjne następnie je wyłączyłem i tak co 3 minuty się włączały bez przyczyny tzn przyczyna napewno jakaś jest tylko ja nie wiem jaka :) Dopiero jak zatrzymałem auto i zgasiłem silnik awaryjne się już nie włączały co wy na to ?

Wiesz gdybym ja wiedział jak to zrobić to było by super ale w tej kwestii jestem zdany tylko na was koledzy i koleżanki żeby nikogo nie obrazić :) Jeżeli chodzi o pilot do auta to zauważyłem ale to chyba norma że oprócz zamykania i otwierania auta, otwierania bagażnika można jeszcze po dłuższym wciśnięciu i przytrzymaniu przycisku zamykania za zamykają się szyby po kolei i analogicznie jest tak samo z przyciskiem otwierania po wciśnięciu i przytrzymaniu szyby się otwierają

Jeżeli chodzi o pilot do auta to zauważyłem ale to chyba norma że oprócz zamykania i otwierania auta, otwierania bagażnika można jeszcze po dłuższym wciśnięciu i przytrzymaniu przycisku zamykania za zamykają się szyby po kolei i analogicznie jest tak samo z przyciskiem otwierania po wciśnięciu i przytrzymaniu szyby się otwierają

Z tego co wiem to to jest normalne. Podobnie możesz zrobić wkładając kluczyk do zamka - przekręcić tak jak zamykasz to zamyka szyby po kolei i analogicznie jest tak samo z otwieraniem.