DIEGO E30 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam , surfując po necie napatoczyłem się na coś takiego : http://www.ceramizer.pl/content/view/35/46/#skrzynia Wierzycie w to? Te opinie wyglądają na wyssane z palca . Mam ochotę na wlanie czegoś takiego do dyfra bo szumi, a wymiany nic nie dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur11192 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 jak już założysz ten ceramizer to trzeba wypowiedzieć zaklęcie............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Abracadabra Ściema jakaś na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Przeglądnij forum , był kiedyś o tym temat i nie jest to taka ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Faktycznie pełno tego na forum, zapomniałem użyć wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 nawet jest takie miejsce(wichura zapomniana) w Rosji gdzie testowano ceramizer-śmiesznie nazywają to miejsce-"tam gdzie samochody jeżdżą jeszcze 3lata po ich śmierci":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi