legrooch Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam, gdzie znajdę sondę w układzie wydechowym? Przed wstępnymi katami? Mam problem, bo chciałbym "wyczyścić" wydech, ale nie skopać czegoś... http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=DP81&mospid=47559&btnr=18_0377&hg=18&fg=10 Może ma ktoś jakiś godny polecenia serwis w okolicach W-wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jest przed katami więc możesz spokojnie wyczyścic a nawet wyciąc katy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jest przed katami więc możesz spokojnie wyczyścic a nawet wyciąc katy. w silnikach disla wystepuja dwa spalania euro 3 i euro 4 jak dobrze pamientam to euro 4 wystepuje od 2004r wiec w twoim przypadku nie wystepuje sada lambda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legrooch Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Podnosicie mi ciśnienie Czyli generalnie nie mam na co uważać, szukać tłumikarza i wywalać wstępne i główne? Cztery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi