Grzechu Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Prosba do kolegow z okolic Torunia, Bydgoszczy. http://moto.allegro.pl/bmw-320d-ogl-prywatne-jasna-skora-i1807884322.html Wstepnie jestem po rozmowach. jetsem na powaznie zainteresowany tym egzemplarzem. Oby nie szpachlowany lącznie z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Masz praktycznie na miejscu Kevina który co chwila przywozi 2.0d z Niemcowni a chcesz jechac do jakichś Lipek pod Bydgoszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie Forest w ciemno tam nie jade a tymbardziej ze w kraju bede za tydzien Chyba jednak napisze do Kevina moze ma cos w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Napisz, napisz...co chwilę wysyła mi na gg linki do ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Poszło :lol: patrzylem na mobile czy autoscout24 wszystko fajnie jest pare sztuk ale pieprzone euro po 4.38 A tak apropo to szukam dla siebie jeszcze E30 Cabrio w nieduzych pieniadzach jakby ktos mial Ta z lipek wydaje mi sie ze miala walony przod. Xenon i regulacja swiatel w srodku cos tu nie gra Edytowane 20 Września 2011 przez Grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Chłopie toż to ulepieniec... a do tego drogo, dzisiaj poszla 320d sedan 2003r Xenon fabrryka, nic a nic nie malowane przebieg potiwerdzony w ASO BMW... Trzzeba było od razu pisac. Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 dzisiaj poszla 320d sedan 2003r Xenon fabrryka Kevin mogles mi tego nie mowic :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi