maciek1220 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) Witam posiadam bmw e30 waska lampa 86 r sedan diament schwarc metalic i zakupilem felgi bbs rc 17 x 8 i niewiem na jaki kolor pomalowac rotor czy na bialy, czary, czy grafit albo seryjny srebrny oczywiscie rany w full polerce prosze doradzcie mi jaki kolor rotorow najlepiej pasowal by do czarnej e30 bo juz jestem glupi chcial zeby to slicznie wygladalo Pozdrawa i czekam na wasze porady a co sadzicie o takiej feldze bo mi sie podoba tylko niewiem jak sie bedzie komponowac z czarna e30. Edytowane 20 Września 2011 przez maciek1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Do wąskiej to moim zdaniem albo ori srebrny albo złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jak dla mnie srebrny, na pewno nie czarny i grafitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 srebrny co do RC masz w beemce 5x120, dystanse zmieniające rozstaw czy śrubę centralną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nawiert na 4x100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 a mógłbym Cie prosić o foto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 ok tylko wieczorkiem, a nawier robil znajomy, ze zabil otwory i i nawiercil. A jaki kolor proponujesz rotorow do czarnej e30 waska lampa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 oryginalny, srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 bo podoba mi sie bialy srodek, zlote srubki, i full polerka rantu, i naklejka na dekielek zlota. jak sadzisz? bo niemoge sie zdecydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 biały bedzie za bradzo walił po oczach, pasowało by tak aldo do białego jak chcesz walić po oczach to pomarańzcowy lub cos takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 kurde juz sam niewiem czy bialy czy czarny Ogolnie podoba mi sie bialy ale nieche zrobic wiejskiego tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 zeby dekielki dalo sie wypolerowac to bym wszystko wypolerowal i by bylo ladnie a takto jest lipa bo dekielki plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 to co kosa dał to.....miazga:):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Didi Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Nawiert na 4x100 Te co są na allegro z dziwnymi aluminiowymi kołkami za 2tyś ? :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi