czapla56 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dziwię się, że nikt nie założył tutaj tematu o tej grze LFS, to wg. mnie najlepszy symulator (Tak, symulator. Nie żadna zręcznościówka w stylu need for speed), w którego gram już 3-4 lata. Gra daje możliwość gry zarówno w single, jak i multiplayer. Auto można dowolnie konfigurować, zmiana typu opon, ustawienia przełożeń skrzyni, dyferencjału, zawieszenia i sporo innych opcji . Przy każdej zmianie konfiguracji auto zachowywać się będzie inaczej, dzięki czemu bawiąc się niczym mechanik f1 możemy znaleźć dla siebie ten idealny środek:lol: Wymagania nie są duże, spokojnie można grać na starszych komputerach. Jeśli chodzi o sterowanie, to można klasycznie na strzałkach (czego nie polecam - w końcu to symulator, więc co to za gra...), jak i na myszcze, padzie, czy kierownicy. Ja osobiście gram tak: myszka w górę/dół - gaz/hamulec, myszka lewo/prawo - skręcanie, reszta rzeczy, jak sprzęgło, biegi i inne na klawiaturze. Poniżej link do zewnętrznego opisu gry, link do pobrania wersji demonstracyjnej (z której w nie do końca legalny sposób można zrobić pełną:-P ), oraz mój przykładowy filmik z zabawy dodaną e30, nagrany przed chwilką . http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2106 http://pl.wikipedia.org/wiki/Live_for_Speed http://www.lfs.net/?page=downloads Owy filmik. Jakość trochę wątpliwa, drifty też średnie, ale fun z gry super. Na drugim okrążeniu trochę za gorące gumy i gorzej z kontrolowaniem:lol: Dźwięk samochodu - moja robota. Pisk opon - pobrany z netu, normalnie nie jest taki ostry, gdyby kogoś to zraziło. Poza tym wszelkie dźwięki można modyfikować z poziomu gry, więc to nie problem. [video=youtube;YvC1dx-RI0M] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Słabo szukałeś na forum , kiedyś trochę graliśmy forumowo po sieci w LFS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Patrzyłem po tematach w tym dziale, może zaszył się gdzieś indziej . W takim razie nie mam nic przeciwko wywaleniu tego tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jeśli dobrze pamiętam był ten temat ale nie jestem pewien czy to aby na pewno tutaj Co do tej gry to muszę przyznać gra jest super najlepiej jak dla mnie sterować kierownicą Jakis czas temu grałem w to lecz niestety kierownica uległa zniszczeniu i tak do dziś nie kupiłem drugiej a nie umiem sie przestawić na myszke/klawiature mam jeszcze filmiki z czasów jak grałem oto i one [video=youtube;XjqaIEnAdoc] [video=youtube;aFqLyVf7iPE] [video=youtube;K87k29Pxr7E] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 W takim razie nie mam nic przeciwko wywaleniu tego tematu . Nie chodziło mi o wywalenie tego tematu , bo jest on w odpowiednim dziale a ten o którym pisałem powstał dawno temu w jakimś off-topiku , tylko coś umarł śmiercią naturalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 tez lubię pograc w LFS-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Pierwszy raz slysze o tym :oops: Zasysam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Moim zdaniem to jedna z najlepszych gier symulatorów wyścigów . Macie tutaj stronkę do modów >> http://lfsmods.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi