lukasz208 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam koledzy mam problem tak jak w temacie jak jade autem juz powyzej 70km/h to jest straszne huczenie ktore dochodzi od przodu auta i czym wieksza predkosc to to sie nasila i jest takie wrazenie ze jak otworze szyber-dach to tak jakby to ucichalo i nie mam pojecia co to jest opony sa nowe i z reszta tak samo jest na kolach zimowych. Z gory dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja stawiam na łożysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 lozysko bardziej slychac przy lekkich skretach lub w lukach... zwroc uwage czy to sie nie nasila jak lekko skrecasz kierownice przy wiekszych predkosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja stawiam na łożysko. a ja,na nowe zimówki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 a ja,na nowe zimówki I tak też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 jest takie wrazenie ze jak otworze szyber-dach to tak jakby to ucichalo Hmm,może jak otwierasz szyberdach wiatr wieje i nie słyszysz tego 'huczenia' Moim,zdaniem to albo łożysko albo opony :lol: Witamy na Forum. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz208 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 niestety opony sa nowe letnie jak i zimowe a to nie nasila sie przy skretach jest tak samo a moze to byc jakis opor powietrza gdzies od przodu auta? czy to raczej nierealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Lozysko, one hucza roznie, nie zawsze przy skrecaniu, chodz zazwyczaj. Podnies auto i krec kolem, jak lozysko bedzie slychac. Trwa 5min kosztuje 0zl i wyklucza lozysko... Uwielbiam takie diagnozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 stawiam na opony, jaka firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz208 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 lozysko nie bo juz wykluczone a opony michelinki a zima dunlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 micheliny (szczególnie energy, pilot) są głośne bieżnik jest asymetryczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Sprawdź,czy szyby są domknięte. Zobacz na stan uszczelek,ponieważ miałem ostanio klientkę która powiedziała,że coś buczy w środku gdy przekroczy 100km/h. Problemem właśnie była szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 u mnie w e39 byly do wymiany piasty. bo w e39 nie wymienia sie lozyska, tylko piaste. i aby napewno przod? jako ciekawostke powiem, ze przy 224tys padly lozyska z przodu, tylne 2 tys pozniej - wiec zywotnosc byla zblizona ale to juz wykluczyles, wiec moze faktycznie opony, lub jakis świst powietrza jak masz 2 komplety kół, to przełóż na chwile przednie i sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Hmm,możesz mi powiedzieć do jakiego warsztatu pojechałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz208 Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 koledzy juz ustalilem usterke nie uwiezycie czym to bylo spowodowane poprostu nie bylo korkow w progach tych co lewarek sie podklada i powstawalo podcisnienie i kolego Rumcajs12 ja serwisuje bmw swoje u szwagra w olecku bo to maniak bmw i tez mam problem troche z szumem z tylu wymienilem uszczelki w drzwiach a to moze faktycznie szyba tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ja też nie mam tych korków (mam jeden w bagażniku) i mi nie szumi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz208 Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 a mi szumialo DYZIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 śledziłem ten temat ponieważ mi też szumi przy 70km/h sprawdzałem wszystko (łożysko,tarcze,piasty,osłonę silnika )ale tego korka nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penio1 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 no to koleszko beda opony braszka o maly wlos tez by wymienial lozysko ale po zmianie opon na zimowe ucichlo huczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi