Wojtek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120529009 Była taka wersja oryginalnie produkowana?? Wiem ze e30 była wersja Baur, ale e36 tak zrobione pierszy raz na oczy widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 M icos o uszy sie obilo, ze Alpina takie wrsje robila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A i owszem była robiona takowa wersja. Przy okazji jeszcze dwa lata temu jeździła po Wrocławiu taka w kolorze szarym, w okolicach Partynic. Potem kilka razy ją widziałem z pogiętym lewym tyłem, aż w końcu zniknęła. Była strasznie katowana przez właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi