mmaarrcciinn Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam, od jakiegoś czasu zaczęła mi drżeć kierownica przy hamowaniu, klocki niedawno wymieniane, tarcze też. Przy skręcaniu w lewo lub w prawo słychać pyknięcie. Wszedłem do kanału i złapałem za drążek od strony kierowcy i rusza się przy maglownicy przy czym wydając ten dźwięk. W kierownicy luzów nie mam. Pytanie teraz czy do wymiany mam magiel czy tylko drążek łącznie z tym jabłkiem które wchodzi do magla??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 mozesz miec luzy juz na przedkladni i wtedy do wymiany magiel ,podjedź albo na stacje diagnostyczna ,albo do mechaniora to Ci zerknie i bedziesz wszystko wiedzial ,bo trudno gdybac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 mozesz miec luzy juz na przedkladni i wtedy do wymiany magiel ,podjedź albo na stacje diagnostyczna ,albo do mechaniora to Ci zerknie i bedziesz wszystko wiedzial ,bo trudno gdybac na stacjach zawsze jest wszystko ok,a jak ma kanał to tylko działać Witam, od jakiegoś czasu zaczęła mi drżeć kierownica przy hamowaniu, klocki niedawno wymieniane, tarcze też. Przy skręcaniu w lewo lub w prawo słychać pyknięcie. Wszedłem do kanału i złapałem za drążek od strony kierowcy i rusza się przy maglownicy przy czym wydając ten dźwięk. W kierownicy luzów nie mam. Pytanie teraz czy do wymiany mam magiel czy tylko drążek łącznie z tym jabłkiem które wchodzi do magla??? ściągnij tę gumową osłonę z drążka,i niech ktos ci pokręci kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 na stacjach zawsze jest wszystko ok,a jak ma kanał to tylko działać To już zależy kto na tej stacji siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Rusza się tylko drążek tam w środku na tym jabłku. Wymienię go i wtedy zobaczę czy jeszcze będzie cykać na zakrętach. Bo magiel ani nie wydaje dziwnych dźwięków i działa więc może to tylko drążek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi