kozin09 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Felgi sprzedane, temat do zamknięcia. szybko poszło, no i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 No to jest nam smutno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 No to jest nam smutno. daleko nie poszły:) są u naszych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 edu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 edu ? x2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 dalej............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 dalej............ nie no....... ty? edit, nie zdazylem pomyslec... Foresta fele nie podejda do twojej... sorx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 dało by się dystanse i gitara ale to nie ja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Mi sie one i tak niewidzialy na twoim aucie Znaczy fajne ale to nie to ... U ciebie musi byc cos ciemnego U nowego wlasciciela beda lepiej wygladac na bank bo w innym stylu fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Miras? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Z tego co widac po temacie ze zlotu, to wziąl je Przemo330ci. Co do szkoły, to w takim razie moze bedziemy sie widywac, bo też teraz przeniosłem się z dziennych na zaoczne, tyle że ja mechanika budowa maszyn, a z tego co wiem, to Korni chyba na ZIP'ie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Jak uważałam,że felgi za 4000 zł są mega drogie i to wyczyn to teraz mój mąż znalazł felgi w promocyjnej cenie za 6500 zl... "Kochanie, to PROMOCYJNA cena..." Nasza Beatka częściej zmienia felgi niż ja buty... i do tego ja buciki kupuje za ok. 200 zł a Beatka dostaje buciki za 4000 tyś... Edytowane 23 Września 2011 przez Młoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Chcesz bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Daj :4::4::4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Jak uważałam,że felgi za 4000 zł są mega drogie i to wyczyn to teraz mój mąż znalazł felgi w promocyjnej cenie za 6500 zl... "Kochanie, to PROMOCYJNA cena..." Nasza Beatka częściej zmienia felgi niż ja buty... haha ten to ma pomysly niedlugo dojdzie do tego ze bedzie musial osobno ubezpieczac auto i felgi jak jakas ryska sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Chcesz bana? grozby w tym kraju sa karalne nie dostaniesz obiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 grozby w tym kraju sa karalne nie dostaniesz obiadu Popieram! Twoje ulubione pierogi przeszły Ci właśnie koło noska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Popieram! Twoje ulubione pierogi przeszły Ci właśnie koło noska Pierogi mniam jak Forest nie chce to z checia zjem Jego porcyjke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Nasza Beatka częściej zmienia felgi niż ja buty W to akurat nie uwierze a no chyba, ze kobiety nie zmieniaja, tylko dokupuja, wtedy bedzie sie zgadzalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 W to akurat nie uwierze a no chyba, ze kobiety nie zmieniaja, tylko dokupuja, wtedy bedzie sie zgadzalo akuratnie ja jestem ta nieliczną kobietą która nie ma bzika na punkcie butów... i żadko kiedy je kupuje. Jak już jest potrzeba to owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 W to akurat nie uwierze a no chyba, ze kobiety nie zmieniaja, tylko dokupuja, wtedy bedzie sie zgadzalo dokladnie dokupuja cala szafa w butach ale i tak najlepsze ze jakas impreza i kochanie ja nie mam butow zeby wyjsc hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 kochanie ja nie mam butow zeby wyjsc Skad ja to znam ale to wszystko przez ta zmieniajaca sie mode, a jak moda na buty sie zmienia to na felgi tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi