wyszko Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Witam, mam umówiony termin na kosmetykę przedniego błotnika w mojej e46 i wybrałem zakład Dudar. Wcześniej, jeszcze jak mialem inne auto, zdawałem sobie sprawę, że nie jest tam tanio, ale... jak drogo to i dobra jakość. Dzisiaj jak diagnozowaliśmy auto, dowiedziałem się, że to już nie zakład Dudar a ZADI, którego spółka powstała w 2011r. Nie ma w ogóle opinii.Czy ktoś coś może wie o tym zakładzie?Nie chcę strasznie fuszerki. Dzięki za każde info. (adres zakładu: Legnicka 45B Wrocław) Edytowane 13 Września 2011 przez wyszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszko Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Autko z zakładu ZADI odebrałem, a robiony miałem przedni błotnik i jestem zadowolony. Na pierwszy rzut oka fachowa robota i oby Rudy jak najpóźniej wyszedł. Wydaje mi się i raczej jestem pewien, że to ta sama doświadczona ekipa Dudar'a. Miała być kosmetyka na rancie, a wyszła poważniejsza sprawa, o czym zostałem poinformowany i osobiście przyjechałem na oględziny. W skrócie - wysoka jakość, cena nie mała. Dla dbających o auta - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Hej Wyszko. Możesz powiedzieć jaki zakres prac wykonali i ile zapłaciłeś? Właśnie jestem na etapie szukania blacharza-lakiernika, który ogarnie mój błotnik. Legnicka 45B to tam gdzie ten fioletowy garbus stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZADI Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jako pracownik Firmy ZADI zapraszam. Cena każdej naprawy kalkulowana jest indywidualnie, w zależności od stanu uszkodzonych elementów, rodzaju lakieru. Ceny można negocjować. Lakierujemy lakierami firmy GLASURIT więc nie najtańszymi za to wysokiej jakości. Zapraszam do Naszej Firmy w celu omówienia warunków naprawy. Nasz telefon 713554116 w godz. 9-17. Z poważaniem Piotr Wojtowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Autoreklama=kubeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi