sdhd Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Witam, czy ktoś z Wrocławia ma może System HiFi w swojej e34? Zastanawiam się nad montażem, ale nie wiem jak wygląda instalacja. Jeśli to nie problem chętnie zajrzę w kable... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ja mam u siebie w sedanie, ale wiem czy jest sens wszystko rozbierać. Spróbuj tego schematu (jest kilka wersji) - chyba lepsze rozwiązanie: http://marcopolo.pl/bmw/HiFi.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdhd Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A dziękuję bardzo. Przyda się na pewno. Nie będzie łatwo, ale sądzę, że się uda zamontować. Pozdrooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi