Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

GDZIE JAKIES DOBRE OFERTY LAST MINUTE?

woz

Rekomendowane odpowiedzi

No i nadszedl ten czas. Urlopujemy sie z zona, wreszcie :) Az wstyd przyznac, ze po 3,5 latach nawet nie bylismy na podrozy poslubnej, bo zawsze cos. A tu remont, a tu dziecko wiec pozniej - zawsze cos sie dzialo. Ale basta, 19.09 zamierzam przekazac komus telefon firmowy zeby miec wszystko w papie i bedziemy gdzies jechali, gdziekolwiek :lolol:

Bede bral 2tyg wolnego, i myslalem ze dobra opcja byloby siasc przed kompem np 19.09 o 8rano i znalezc jakas ciekawa oferte last minute na tydzien all inclusive. A noz widelec okaze sie ze 20.09 odlot na hawaje za pincet ojro :drool:

Pytanko, ma ktos jakas fajna sprawdzona strone z ofertami last minute? Jakies dobre rzetelne biuro?

Za dobre info place dobrym piwem. A poniewaz pewnie sie skonczy na tym ze to piwo sam wyzlopie z zona na plazy gdzies, to zaplace po powrocie :P

Pozdr

Tez bylem w Chorwacji 10dni 2 tygodnie temu i tam jest goraaaaco 36 stopni codziennie tylko dwa razy 33 stopnie i raz chmury widzialem! Przystepnie jest :) ale to byłem samochodem prywatne wakacje i tak jak Wy po ślubie to nie bardzo byliśmy a minely 2 lata. Z kolei jak chcesz jutro jest wycieczka tez do Chorwacji i z autkowarem za 1200zl za dwie osoby szok taniocha. A dlatego bo moja mama nie jedzie gdyż jestem w szpitalu...

I nie wbic jezozwierza w tylek :D

Ale w Chorwacji jest jedno miejsce, gdzie jest piekna piaszczysta plaza - Wyspa Rab, miasto Lopar. Naprawde plaza piekna, ale szczerze mowiac, miasto nudne jak flaki z olejem :D

Pomyslcie o Turcji, moi rodziciele tez byli i zachwyceni :)

szukaj po gruponach ,gruperach, my dealach ,itd itp nieraz się trafia cosik!!! a kamieniste plaże i łażenie po pijaku mi nie przeszkadzało!:4::4::drool:bmw_beer!! takie buty są specjalistyczne żeby w jeżowca nie wdepnąć i od kamieni chronią!!!a co do kamienistych plaż jest o tyle dobrze że aparat się nie zepsuje od piasku!! zajechałem nad polskim morzem 2 aparaty!!!:)