woz Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 No i nadszedl ten czas. Urlopujemy sie z zona, wreszcie Az wstyd przyznac, ze po 3,5 latach nawet nie bylismy na podrozy poslubnej, bo zawsze cos. A tu remont, a tu dziecko wiec pozniej - zawsze cos sie dzialo. Ale basta, 19.09 zamierzam przekazac komus telefon firmowy zeby miec wszystko w papie i bedziemy gdzies jechali, gdziekolwiek :lolol: Bede bral 2tyg wolnego, i myslalem ze dobra opcja byloby siasc przed kompem np 19.09 o 8rano i znalezc jakas ciekawa oferte last minute na tydzien all inclusive. A noz widelec okaze sie ze 20.09 odlot na hawaje za pincet ojro :drool: Pytanko, ma ktos jakas fajna sprawdzona strone z ofertami last minute? Jakies dobre rzetelne biuro? Za dobre info place dobrym piwem. A poniewaz pewnie sie skonczy na tym ze to piwo sam wyzlopie z zona na plazy gdzies, to zaplace po powrocie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 hmm na last minute nie jechałem ale polecam chorwacje byłem w sierpniu autkiem!!!i naprawde tanio wyszło!!!a we wrześniu jeszcze taniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ale chlodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Tez bylem w Chorwacji 10dni 2 tygodnie temu i tam jest goraaaaco 36 stopni codziennie tylko dwa razy 33 stopnie i raz chmury widzialem! Przystepnie jest ale to byłem samochodem prywatne wakacje i tak jak Wy po ślubie to nie bardzo byliśmy a minely 2 lata. Z kolei jak chcesz jutro jest wycieczka tez do Chorwacji i z autkowarem za 1200zl za dwie osoby szok taniocha. A dlatego bo moja mama nie jedzie gdyż jestem w szpitalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Znajomy teraz z Turcji wrocil zadomolony jak nigdy w tamtym roku lecialem na lasta do tunezji na 2 tyg za 1700zl 3 dni przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 chorwacja na tyle odpada, ze plaze sa kamieniste. Marzy mi sie plaza po ktorej moge lazic pijany i nie pocharatac sobie nog :lolol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 I nie wbic jezozwierza w tylek Ale w Chorwacji jest jedno miejsce, gdzie jest piekna piaszczysta plaza - Wyspa Rab, miasto Lopar. Naprawde plaza piekna, ale szczerze mowiac, miasto nudne jak flaki z olejem Pomyslcie o Turcji, moi rodziciele tez byli i zachwyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 http://www.ftb.pl/news/83225_0_1/imprezuj-i-wypoczywaj-w-chorwacji-na-ftb-party-travel.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 szukaj po gruponach ,gruperach, my dealach ,itd itp nieraz się trafia cosik!!! a kamieniste plaże i łażenie po pijaku mi nie przeszkadzało!:4::4::drool:bmw_beer!! takie buty są specjalistyczne żeby w jeżowca nie wdepnąć i od kamieni chronią!!!a co do kamienistych plaż jest o tyle dobrze że aparat się nie zepsuje od piasku!! zajechałem nad polskim morzem 2 aparaty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi