tazunio Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) stan idealny licytacja od 99zl lub od reki za 129zl (dla forumowiczow wysylka za free - prosze upomniec sie po zakonczeniu aukcji) http://allegro.pl/bra-oslona-maski-bmw-e30-stan-idealny-i1817403678.html Edytowane 12 Września 2011 przez tazunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 sprzedane - mozna usunac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Nowa zabawka do mojego trumniaka hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Kurde kupiłbym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Kevin, masz e30tke ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Nie ale pewnie bede jakas miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ehh, nie spodziewałem się że tak szybko pójdzie. Też byłbym chętny, ale w późniejszym terminie Nowa zabawka do mojego trumniaka hehehe Pobawisz się, w niedługim czasie znudzisz i odsprzedasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Pożyjemy zobaczymy. Ale raczej nie sprzedam. Zawsze mi się BRA podobały W sumie stanik to stanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 lijo wrzuć foto jak to na trumience wygląga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Na pewno będzie Ale musi dojechać od Taza. Na Rakietowej też parę fotek popykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 jutro powinna byc u ciebie lijo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Pożyjemy zobaczymy. Ale raczej nie sprzedam. Zawsze mi się BRA podobały W sumie stanik to stanik e tam nie sprzedasz. Ja tak zawsze mowilem o swoich samochodach i po 8 latach mialem ich w sumie 8 :lolol:. Bedzie na sprzedaz to poprosze PW Panie Janie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi