woz Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam Sprzedam ori komplet alu felg 5x120. Kupowalem do siebie pod zestaw zimowy, ale cos mi sie ubzduralo ze tam jest ET20, czyli taki pasujacy do e34. Jak przyszly to jak byk - ET/IS 46, czyli do 3er, wiec mi sie nie przydadza. Sprzedaje za tyle samo ile zaplacilem, czyli 499zl (plus przesylka). Przesylam link do oferty allegro na ktorej kupilem kola: http://allegro.pl/16-oryginalne-felgi-aluminiowe-bmw-i1756912639.html oraz zdjecie i wklejony tekst z ogloszenia ponizej. Dwa kola sa nadal zapakowane, bo jak rozpakowalem pierwsza pare to wiedzialem, ze ida dalej. Z tego co mowil sprzedajacy, proste, niespawane. Moge wyslac dodatkowe zdjecia bo dziady leza u mnie w biurze i sie kurza. " Mam na sprzedaż oryginalne felgi aluminiowe BMW o wielkości 16 cali w stanie bdb. Wszystkie wystawione przeze mnie felgi zostały sprowadzone z Wielkiej Brytanii i nigdy nie jeździły po naszych polskich dziurawych drogach. Na życzenie zainteresowanych zdjęcia szczegółowe felg wysyłam na maila. Polecam! Dane Felg: Marka: BMW Wielkość: 16" Rozstaw śrub: 5x120 Otwór centrujący: 72mm Szerokość 7J Cena dotyczy kompletu 4 felg. Gwarancja: Na wszystkie wystawione przeze mnie koła udzielam 7-dniowej gwarancji, liczonej od dnia dostarczenia przesyłki. Satysfakcja klienta lub zwrot pieniędzy. " W razie pytan prosze smialo na PW lub fonem: 502 61 10 10. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi