Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Zwycięży :  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zwycięży :

• Adamek
      15
    • Kliczko
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, że Adamkowi nie poszło :( Warunki fizyczne jednak zdecydowały. Niczym Dawid z Goliatem. Oglądałem walkę na RTL Online i nie wiem jak w transmisji na z***anym Polsacie i innych złodziejskich stacjach ale na RTL słychac było cały czas kibiców Kliczki. Gdzie te 40 tysięcy polaków?

na RTL słychac było cały czas kibiców Kliczki. Gdzie te 40 tysięcy polaków?

tak to jego żona i fan klub stał kolo ringu i go dopingowali!!! poprostu przekrzyknęli tłum będąc bliżej!!! ja też ogl na rtl ale na N!!:) i nie spodobało mi się to jak wygwizdali Kliczke:(:(

Ja uważam że akurat, Kliczko walczył mądrze, od samego poczatku do końca kontrolował walkę, nie ryzykował specjalnie, w drugiej rundzie zamiast doskoczyc do Adamka i go skonczyc, to go prowokacyjnie zawołał do walki i tyle, wiedział że wygra, to się nie spinał.

Fakt, to samo miałem napisac. Gwizdy podczas hymnu Ukrainy, podczas wyczytywania nazwiska Kliczki, na koniec walki. Ja******lę zawodnik z takimi osiągnięciami zasługuje na szacunek. Ja rozumiem, że większośc na stadionie kibicowała Tomkowi ale ***** bez przesady...

Gwizdy podczas hymnu Ukrainy, podczas wyczytywania nazwiska Kliczki, na koniec walki. Ja******lę zawodnik z takimi osiągnięciami zasługuje na szacunek.
Jeszcze na początku to rozumiem , kibice chcieli osłabić ducha walki przeciwnika , ale po werdykcie to powinien być już szacun dla zwycięzcy

Dokładnie :/ też to zauważyłem, tak samo jak była minuta ciszy dla tych hokeistów, to dało sie slyszec jakieś trąbienie kibiców...

samo to, że Adamek stanął do tej walki, jest dla niego powodem do dumy...

10 rund, też nie każdy wytrzyma...

przegrana tkwi w liczbach... 12kg swoje robi - 12cm też

za kibiców mi wstyd - masakra :roll:

[video=youtube;XBuMpvSyWAI]http://www.youtube.com/watch?v=XBuMpvSyWAI&feature=player_embedded

http://www.wprost.pl/ar/261206/Adamek-bylem-gorszy-wiec-przegralem/

Generalnie Adamek niczym nie odbiega od Kliczki oprocz gabarytow, co wyszlo jak na dloni podczas walki. Momentami wygladalo to jak walka gimnazjalisty z pierwszoklasista z podstawowki, co nie znaczy ze mowie o naszym bokserze zle - to ze jest sie nizszym i ma krotsze rece to niczyja wina. I tak dal rade, ogromny szacun :)

szkoda Tomka... ale przeogromny szacun dla niego za samo to ze stanal do wlaki z kliczkiem i tyle wytrzymal na ringu walczac do samego konca. goral jest naprawde twardy ale przewaga kliczki byla zbyt duza. ja tez ogladalem tu na rtl z astry i glownie bylo slychac kibicow kliczki... ale jeszcze raz wielki szacun dla Tomka za wole walki