suchy Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam, czy ktoś może mi opisać jak dobrze wpylić element? szpachlowałem ranty nadkola z tyłu nie całe tylko od dołu jakieś 30 cm, i nie wiem jak zrobić wpyłkę żeby nie malować całego elementu, będę wdzięczny za wskazówki gdyż nigdy akurat nie wpylałem. Jeśli ma ktoś czas i doświadczenie proszę o szczegółowy opis z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 normalnie wypylasz.........masz tego pełno na google.....ja robie tak matuje cały element(800-1500 na mokro, zależy od bazy)....lece bazą 2 razy po szpachlowanym miejscu wchodząc max 3-4 cm na starą baze...trzeci raz szerzej z 5-7cm....później cały element jade klarem.....możesz też zrobić bardziej punktowo....dołożyć do klaru rozcieńczalnik do cieniowania i nie bedziesz musiał malować całego elementu....ale wtedy trzeba zabezpieczyć reszte elementu ....nie mówiąc o polerowaniu "przejścia":) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 właśnie o coś takiego mi chodziło dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi