NiCKOS Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 tak jak w temacie otwórzmy jakiś pokój na czacie nie wiem czy to interia czy polchat czy co ? dobrze by było żebyśmy mogli sobie gadać normalnie bez szukania meili i numerów gg zawsze ktoś będzie ... co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 w sumie pomysł niezły :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Dobry pomysł , jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 taaaa, fajnie by bylo otworzyc jakis czat :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Bedzie, czat jak tylko admin znajdzie czas zeby go zainstalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 30 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 huraaaa bedziemy mieć czat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Mam problem z tym czatem, nie moge znalezc zadnego fajnego skryptu, moze ktos zna jakis, lub adres chata ktory mu sie podobal, najlepiej bez jakis specjalnych wodotryskow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 KJPP ale w tej modyfikacji "Przemo" tam od razu byl mod z Chatem i jak dla mnie dziala spoko nie ma zadnych udziwnien i smiga dosc szybko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Tak, wiem tylko chcialem zeby byl pokoj publiczny i taki dla "wybrancow" a ten tego nie oferuje jak nic lepszego nie znajde to bedzie ten standardowy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 A to z takim modem zeby byl podzial na userów i wybranych to bedzie troche ciezko znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 To tymczasem bedzie ten standardowy, linki na gorze i dole strony głownej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbStEr Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Nooo jak najbardziej jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja też jestem za czatem +video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak napisał kiedyś prezes "za odgrzewanie tematów sprzed 2 lat :arrow: BAN na 2 lata " A tak poważnie to jest przecież SB (ShoutBox) . To za mało :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 jest SB i jest czat maxbimmerowy, u góry obok napisu ,,album'' :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2610 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nie moge znalezc linku do czata pomocy uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nie moge znalezc linku do czata pomocy uklon_bmw to jest link do czata: http://forum.maxbimmer.pl/chatbox_mod/chatbox.htm ale i tak nikt z niego nie korzysta, używamy Shout Boxa na samym dole głównej strony forum :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2610 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 To po co wszyscy chcieli by byl jak i tak nikogo na nim nie ma? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 To po co wszyscy chcieli by byl jak i tak nikogo na nim nie ma? :evil: dobre pytanie, KASUJEMY :wink: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi