Kuziem Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Zobaczcie samiuklon_bmwuklon_bmw:beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 haha polewka ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=U-FoUTPja4Y&feature=related cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 A to ciekawostka. Kto by pomyślał, że aż taka różnica uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 To co ...jestesmy dumni ze jezdzimy bmkami Nikt by sie nie spodziewal ze az tak sie roznia systemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 mocne, bmki bez większych problemów ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 powiem wam ze to sa testy pod bmke testy pod audi bmka przegrywa jak zrobia reduktor prawdziwy ze ciagnie na 4 to bedzie dobrze przy utracie przyczepności bmka to samo co audi wyprawia (testy sa ze conajmniej jedno kolo ma przyczepność) bmw wypada lepiej niz audi ale przydałby sie reduktor wystarczyly by dwa guziki i troche mechaniki i mozna konkurowac z land roverami mam Xa zabawy jest zima co nie miara ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Tez mi sie wydaje, ze to jest test dla Beemki, ja mialem quattro w Audi i bylem pod ogromnym wrazeniem, sniegi i zaspy mnie nie interesowaly, jak jest z Xem to nie wiem, bo nie mialem okazji jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 [video=youtube;5UwOBKSHl-c] obejrzyjcie cały a jak nie ma czasu to 4:14 5:08 porażka ja w swojej nie mam elektroniki do mechanizmu i mam stale jakos 67 tyl 33 przod i takie przeszkody biore spokojnie a po sniegu sobie jezdze dopuki nie zawisnę na podwoziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Po prostu BMW bije wszystkich na głowe :BMW fuck Mercedes::BMW fuck Mercedes::BMW fuck Mercedes:<bmw_1><bmw_1>uklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 jak pisza koledzy no nie ma co wierzyc testom robionym przez bmw, bo nie wierze ze quattro jest takie lipne, test robiony pod bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi