diabell92 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 panowie pomóżcie kupilem właśnie wzmacniacz 1600w i w bagażniku mam dwa głośniki po 400 w i teraz nie wiem czy do tego dokupywac jeszcze tube czy to wystarczy no i czy radio to wszystko pociągnie??happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 co to znaczy głośniki po 400 w?? i nie tuba tylko subwoofer:) bo tube to w maluchach wozili 10lat temu:) te głośniki to w miejscu oryginalnych?? czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabell92 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 tak w miejscu orginalnych 400w ma jeden głośnik i to nie jest subwoofer tylko tuba basowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 http://allegro.pl/skrzynia-basowa-subwoofer-jbl-gto-1204br-1200-wat-i1797697741.html http://allegro.pl/skrzynia-basowa-subwoofer-jbl-gto-1204br-1200-wat-i1797697741.html ja mam u siebie taki zestaw i naprawdę dyskotekę można robić tylko ma taki pobór mocy że kondensator muszę zamontować bo są braki w dostawie prądu przez alternator:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 tych gło9śników nawet nie podpinaj pod wzmacniacz zostaw je pod radiem i subwoofer kup jakiś dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabell92 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 no tak zrobilem ale one pod radiem ch... grają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 jak podłączysz wzmaka i suba to zmienisz zdanie, ja mam wszystko oryginalne i nawet radio mam oryginalne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabell92 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 dobra zobacze jak to bedzie z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Tak jak Dyziu pisze. Dawaj suba i wzmaka i będzie lux, nawet z ori radiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi