bmw530d Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Witam forumowiczów Od pewnego czasu podczas hamowania trzęsie mi kierownicą: tym mocniej hamuje tym bardziej ustępuje te zjawisko, przy skręcaniu strzela mi coś pod autem i gdy wjeżdzam na kostke to brzęczy, jakby metal o metal. Udałem się do 2 mechaników, diagnoza najprawdopodobniej maglownica, odesłałem ją do regeneracji i okazało się, że jest krzywa listwa. Dlatego mam 2 pytania: Mam 530d bez servotronica, więc czy bedzie pasowała maglownica z innego silnika, czy musi być z 530d lift i czy może być to coś innego? Drugie pytanie to czy ma ktoś coś takiego do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 witoj. jo mom,podaj vin,tak dla pewnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi