stan Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Cześć, byłem szczęśliwym posiadaczem auta jak w temacie do zeszłego tygodnia gdy oberwałem tramwajem ogólnie oberwałem w słupek: uciekła podłużnica i macpherson wleciał do środka pytanie: na ile wycenić złomka do sprzedaży? moja ocena nie będzie obiektywna bo autko było doinwestowane i zadbane. nie chcę oddać za półdarmo, ale też nie może stać i czekać do końca świata. 1. silnik sprawny, suchy. skrzynia, sprzęgło, wał, most sprawne. 2. całe chłodnice 3. sekwencyjna instalacja LPG, homologacja jeszcze chyba z 3 lata 4. klima, tempomat, czujniki cofania sprawne 5. dach rozsuwany (to się chyba california cośtam nazywało) do naprawy (otwiera się a nie zamyka automatycznie - trybik się ukręcił jakiś w mechanizmie) 6. lampy przód z ringami całe, brak migaczy 7. m-pakiet: zderzak przód(do poprawek), tył, kompletne listwy, nerki 8. 4 felgi BMW 16", opony 225 przód, 245 tył (ta felga co oberwała ma ryskę, ale nie wygląda na krzywą) 9. wszystkie czujniki sprawne (przepływka, krokowy, temp pow, 2x temp wody), nowa sonda lambda bosch 10. alternator regenerowany 2 mce temu 11. 3 sprawne czujniki ABS 12. szyby boczne i tylne oryginalne (97r), lusterka ok 13. nowe hamulce przód 14. nowe amorki przód (1 na pewno drugi(ten bity) nie widziałem jeszcze) 15. wnętrze w stanie 4+ (do prania), skóra poprzecierana w newralgicznych punktach 16. blacharka drugi bok + klapa nienaruszona 17. wszystkie plastiki z wnętrza ok 18. poglądowe zdjęcie: będę wdzięczny za jakieś realne komentarze. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ludzie półdarmo oddaja e36.....w bardzo dobrym stanie.....bo cieżko teraz niestety sprzedac używane autko za normalne pieniadze:/:/:/ a co dopiero pokiereszowane...........najlepiej wystaw na licytacje....daj jakas cene zaporowa minimalna np 5 tys....zaznacz w ogloszeniu ze rozpatrzysz najwyzsza oferte i zobaczysz za ile pojdzie.....wydaje mi sie ze za wiecej niż masz oddac na żyletki....chyba ze masz gdzie trzymac..... to rozbieraj i pchaj powoli na części<chyba najbardziej opłacalne rozwiązanie> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Komentarzy to my nie bedziemy dawać- bo to twój towar i twoja cena. W sprzedaży są dwa pojęcia: sprzedać i brak kłopotu oraz sprzedawać czyli kondon który się ciągnie Albo całe albo na czesci- alre to nie tra klka tygodni, kilka maneli by mnie interesowało z niej szczerze powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja bym pchal na czesci... A ile mozesz dostac... Hmm.... tego juz raczej nikt nie bedzie naprawial, wiec tylko ktos kto bedzie pchal na czesci a to duzo pracy i duzo czekania, wiec realna cena takiego autka to 1000-1500zl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nawet jak niemasz gdzie go trzymac to wynajecie garazu to koszt 150-200zl na miesiac a mozesz na nim zarobic na czesciach nawet te 5000zl... Powiem brutalnie, autko jest idealnie uderzone jesli chodzi o czesci bo jesli wnetrze cale, pod macha wszystko na miejscu to masz praktycznie 99% czesci jak w aucie nie bitym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekZG1 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Tylko i wyłącznie na części jeżeli chcesz jakąś normalną kwotę, jak koledzy wspominali wyżej za całość dostaniesz bardzo mało w stosunku do tego ile części warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 idzie na graty. zainteresowani - tel 608031025 lub pw. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 jaki silnik?? m40?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 jaki silnik?? m40?? co bez vin-u nie poradzisz sobie :?::lol: ti lub zwany inaczej is czyli rocznikowo M448)8)8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 niestety na seri 3 nie jestem tak obeznany jak na 5:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Przednie lampy aktualne? Jaka cena na lampy przednie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Przednie lampy aktualne? Jaka cena na lampy przednie? Wiesz, że z Compacta Ci nie podejdą? Mają inne wtyczki. Chyba, że kolega Stan u siebie przerabiał i ma normalne lampy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi