tazunio Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 "liszta" nam się skruciła Lenca chyba też nie będzie , pawelo też pisał, że ma w dupie kolegów....ehhh :4: więc zostaje: 1.tazunio 2.Kosa325i 3.Jareknes 4.Kuziem 5.SenbonZakura 6. diabell92 7. Seb00 przylatywać i się nie bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 siemma, spot zaliczam do udanych, frekwencja była bardzo słaba, ale... stare ekipa nie rdzewieje i się zjawiła dziękówki dla Kuziema, Kosy325i i Jareknesa za miło spędzone popołudnie :drunk: ps. ja chcem V8 :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Noo Panowie coś słabo z frekwencją, nie ładnie tak się wpisywac na liste i nie przyjezdzac Jest czego żałowac, bo Taz wreszcie wyciągnął swoją sucz na swiatło dzienne Kilka fot mam, pozniej w wolnym czasie dodam całośc, a teraz : Spocik udany, również dzięki za miło spędzony czas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 tazunio ty może wczoraj dzwoniłeś do mnie :?:bo wczoraj był nokaut :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 dzwonilem i mialem zadzwonic jeszcze raz... ale mi sie zapomnialo :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ludzie, wpadać i nie wykręcać się bo w taki sposób to my porządnego spota nie zrobimy nigdy Pare ludzi jest w naszym regionie na całkiem spory spot, tylko nie siedzieć na forum i pisać że słaba ekipa tylko róbcie coś żeby to zmienić Dzięki Wam za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ;D no no cos nie wypaliło z frekwencja myślę ze na redeco tego nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Karpacz Drift Touge-2011 odebral nam uczestnikow ale to nic My sie nie poddajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Wszystko co napstrykałem w niedziele http://imageshack.us/g/52/img0345qa.jpg/ tradycyjnie jak ktoś chce cos w większej rozdziałce to pisac Edytowane 13 Września 2011 przez Kosa325i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ta mnie sie podoba - kradne :-P a tu fajne porownanie... m40b18 vs m60b30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ta mnie sie podoba - kradne uups to chyba lekko Cię wyprzedziłem w twoim temacie, tyle ze tą drugą podobna dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ale foty dobre... na zdjeciach tlok jak na zlocie 100 samochodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb00 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Od nas nie pojawił się nikt, bo w sobotę był ostry bal urodzinowy i następnego dnia zabrakło kierowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Mamy nadzieje ze...... nastepnym razem sie poprawicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roys Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Fajna imprezka!!! Chciałem się wpisać, ale to była niedziela. Mieliśmy takie lokalne: "Święto Grzybów" i tam się skończyłem, dlatego nie dałem rady dotrzeć na miejsce. Szkoda, bo nawet pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi