ivan4 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam,ktos moze mi pomoże z problemem jak w temacie?Mianowicie chciałem zapytac co musze wymienic jescze poza przepływomierzem i kompem ,żeby to hulało?jakie sa mniej wiecej koszty.Dodam że nie ineteresuje mnie przekładka silnika z wieksza moca,poprostu siadl mi mój i potzebuje wymienic go , a trafiła sie okazja zakupu 1.8 tez M40 i tak sie zastanawiam czy nie warto by bylo sie troszke w tym pogrzebac bo pare kucy by sie przydało.....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 komp tak ale nie wiem jak z przepływką bo możliwe że może pasować reszta jest chyba taka sama ,tzn kupujesz goły silnik czy z osprzętem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan4 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam kolezko,mam goły silnik za 600zł +komp za 150 i przepływka za 100zl,Własciciel tego silniczka podaje zródło jego użytkowania niemcy, mówi że sam przyjechał nim z niemiec i że wszystko hulało jak tralala wiec chyba sie zdecyduje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Przekładka z 1.6 na 1.8 ??? co to kurna ma wspólnego z tuningiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan4 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ..koles to nie jest tuning tylko musze przełozyc silnik bo mój mi padl i pomyslałem ze moze wrzuce 1.8 wiec sie pytam tu ,no chyba ze mam sie pytac w dziale'paliwa alternatywne'?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 "Mechanika i elektryka" chociażby. Las luces aprendidas, pero nadie en casa..... ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ..koles to nie jest tuning tylko musze przełozyc silnik bo mój mi padl i pomyslałem ze moze wrzuce 1.8 wiec sie pytam tu ,no chyba ze mam sie pytac w dziale'paliwa alternatywne'?? pozdro .... "koleś" no padam na cyce .... To jak nie jest tuning to po kiego wała w tym dziale to umieściłeś ?? http://www.maxbimmer.pl/forums/66-e36 http://www.maxbimmer.pl/forums/36-Dyskusje-og%C3%B3lne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi