Gość dirty.73 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 słyszał ktoś,coś o tym? http://motoryzacja.interia.pl/samochody/prototypy/news/polski-supersamochod-to-juz-nie-fikcja,1652270,340?gclid=CJf9wcXE8qoCFVEi3wodvQ2YNw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 słyszałem... pierwszy rok pokaże czy samochód się przyjmie - raczej nie bo rynek jest naszpikowany superautami za niemałe kasuczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Musi trochę poczekać na zyskanie renomy...jakieś 15 lat i z 10 modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 wcale nie.. np Zonda wpadła na rynek i... wielki sukces praktycznie tylko 1 model produkowany przez ponad 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 wygląda fajnie zobaczymy jak się sprawdzi pewnie będzie to samochód dla ludzi z grubym portfelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jak dla mnie to replika Lambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jak dla mnie to replika Lambo wszystkie takie kanciaki wyglądają jak lambo,ale fajnie by było,żeby się sprzedał,w końcu polska bryka(swoją drogą,pełno naszych projektantów pracuje w RR,Audi i innych znanych firmach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja mam ogromna nadzieje, ze w koncu cos ruszy w tym temacie, nie jestesmy malym krajem, ale zawsze produkcja samochodow sportowychw Polsce kulala... Dobrze by bylo, jakby udalo sie zwrocic uwage innych krajow w ten sposob. Ale ten srodek nie jest czasem zerzniety z jakiegos innego auta? Chodzi mi konkretnie o ksztalt kokpitu. Owszem, jest podobne do Lambo, ale poczatki zawsze trudne, a jak sie wzorowac to na najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 i sam krztałt znaczka do ferrari podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Mi bardzo przypomina Lamborgini Reventona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Mówili o nim nawet w holenderskiej TV jak byłem w tym miesiącu więc miejmy nadzieje że coś z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi