Kok0s Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) Hej szukałem na forum cos na temat tych lamp ale nikt nie pisal odnosnie ich montazu... otóż montaz jest bardzo prosty - wszystko pieknie pasuje i wygląd tez ok... tylko dlaczego jak naciskam hamulec to mi swieci swiatlo stopu i biale wsteczne... albo lewe postowjowe ze swiatlem stopu.... o co kaman??? przeciez mialo wszystko pieknie dzialac.... dodam ze oryginalne lampy działają bez zastrzezen... http://allegro.pl/lampy-tylne-bmw-3-e36-clear-92-98-r-cz-b-coupe-i1753931834.html Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez Kok0s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 hmm troszke choinka Ci się robi!!! a nie trza było zmienić jakiegoś pina lub mostek robić?w instrukcji nie było napisane nic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 choinka? to szopka jakaś a tak na poważnie to podłączylem i od razu bylo cos nie tak - pozniej zacząlem kombinowac i juz nie wiem co dalej... chyba wysle do typa co u niego kupilem i powiem ze nie dzialają swiatla jak powinny... a jak nie to udam sie do jakiegos elektryka ktory mi to ogarnie... w instrukcji bylo napisane i pokazane na schemacie ze na kostce od lamp 2 przewody zielone (+) mają byc obok siebie i tak tez byly jak na załączonym obrazku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Eee bez schiz, wez na spokojnie wtyczki przeczysc, jak zmienia sie lampy to bardzo czesto robi sie zwara, to normalne. Albo jakis kabel nie styka, albo wtyczki do przeczyszczenia, lampy same w sobie raczej uszkodzone nie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 jedna lampa w sumie dziala dobrze (lewa) ale z druga mam problem - postaram sie jeszcze pokombinowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 a skończyło sie na razie tak : wiązka kabli wysłana do gościa od którego kupiłem lampy- ponoć mi to zrobi... to czekamy NET - CARS WROCŁAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 dzisiaj przyszła wiązka kabli :D podłączyłem i znowu choinka - widac ze gosciu cos lutowal bo posciągalem izolacje... ale wciąż ten sam problem. ehhhhhhhhhhhhh !!! jutro moze do jakiegos elektryka to zawioze moze mi zrobi... a do typa jutro zadzwonie i powiem mu ze nic sie nie zmienilo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 skończyło sie wizyta u elektromechanika - lampy działają ale przerobek tyle ze ho hooooooooo .... 40 zł w plecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi