Gość Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja jutro, w sumie dzisiaj wywalam kata, dam znać jakie wrażenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ja jednak wstawiam srodkowy wydech od 323i Znudzil mi sie ten metaliczny buczacy dzwiek przy 4-6tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladyBMW Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 mam e46 1,9 z 1999 roku, padł mi katalizator co radzicie??, czym mozna go zastapić i czy dobre jest wstawienie uzywanego oryginalnego od e46, bo nówka w serwisie 4500zł!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 opyl kata wstaw rure i bedzie git... bedzie troche glosniej ale na bank nic sie nie stanie... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemass Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 proponuje uzywke lub zakup srodkowego tłumika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 U MNIE NIE BYLO ROZNICY TROCHE GLOSNIEJ CHODZIL ALE TEZ FAJNIE <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi