Gość Mordulec Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jak w temacie potrzebuję drobne Dolary Amerykańskie Bilon : 25centów / 1$ Banknoty : 1$ / 5$ / 10$ z racji tego że to mocno deficytowy towar w kantorach , więc ktokolwiek by wiedział gdzie można kupić taką drobnicę albo był w posiadaniu takich drobniaków to proszę o kontakt potrzebuję tego około 200-300 dolarów :drunk: Z góry dzięki za każde info :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Czyżby wypad na automaty do LAS VEGAS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 poszukam jutro dam tobie znać parę dolców powinienem mieć na kac wegas happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 my jutro sie dopytamy o to, a co jakbys mial te 300 w samych nominalach po 5? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Czyżby wypad na automaty do LAS VEGAS? No prawie :drunk: poszukam jutro dam tobie znać parę dolców powinienem mieć na kac wegas Spoko polecam się pamięci my jutro sie dopytamy o to, a co jakbys mial te 300 w samych nominalach po 5? Jakby była całość 300$ po 5$ to biorę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Lijo o tym samym pomyślałem, automaty w Las Vegas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A ja wiem, ze Mordulec sie wybiera na wakacje, wiec tam beda potrzebne Moi rodzice jak w zeszlym roku lecieli do Egiptu to bez problemu dostali w ktoryms kantorze w Ostrowie, tylko nie wiem jaka kwote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Z tymi ćwiartkami to Marcin trochę się chyba rozpędził. Głownie chodzi o jedno dolarówki w kantorach we Wrocławiu praktycznie ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Też tak myślę. Ja w Egipcie często bywam bo latam na nurkowania. Standardowy napiwek to 1$ lub 5 funtów egipskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Standardowy napiwek to 1$ lub 5 funtów egipskich a może Mordulec chce dawać mniejsze napiwki, ale częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 a może Mordulec chce dawać mniejsze napiwki, ale częściej Hehe no z tymi ćwiartkami to może trochę mnie poniosło .... ale tak czy siak bilonu jak na lekarstwo w obiegu Rush załatwił koło 200$ w 1 / 10 / 20 ale potrzebujemy jeszcze jakieś 400$ w takich drobniakach więc ktokolwiek widział ktokolwiek wie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 jakby ktos w tygodniu jechal z Lubina do Wrocka to mamy jeszcze tutaj 100 po 5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi