Stein Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam zabieram sie do wymiany łącznika stabilizatora i znalazłem awarię czemu mi ciulowato świecą światła;) tylko mam pytanie doktoyzuje się nad tym i nie mogę dojść do ładu gdzie ta jedna końcówka powinna być zamontowana wydaje mi się ze do wahacza tak?? tylko znów ja nie widzę tam nic do czego można by go przyczepić. aha i jak końcówka jest oberwana to muszę nowy zakupić czujnik?? podpowie ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No do wahacza, ale wydaje mi się ze brakuje tam jakigoś elementu łączącego czujnik z wahaczem - zwróć uwagę, że wahacz w tym miejscu ma inny kolor, coś jakby była tam jakaś obejma, opaska czy cos w tym stylu. ps: A masz ksenony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 tak mam xenony.. masz racje na srodku wahacza jest tak jaby ślad po czymś. możliwe ze po obejmie... a koncowka co jest od czujnika to tez jes oberwana bo zaglądałem pod gumkę i jest oberwana śróba. wiec nie wiem cały czujni czy można zakupić sam element jeden ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 tam powinien być taki mały uchwyt zadzwoń do serwisu BMW na pewno mają nie powinno być drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 dzwoniłem łącznik z opaską do wahacza 70 zł wiec nie dużo. a jak ktoś ma odsprzedać to pisać to wole dać komuś zarobić niż tym sempom :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a pytałeś w Silesii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a pytałeś w Silesii? yyyyyyyyy nie podaj kontakt na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi