tazunio Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) [video=youtube;5-zHTm4dbuU]http://www.youtube.com/watch?v=5-zHTm4dbuU wiecie coś na temat tej oferty ? teoretycznie - wielki plus dla osób takich jak JA, czyli takich które robią max.1000km rocznie ale jak to jest w praktyce? wysłałem do nich e-mail z zapytaniem ale na razie cisza... jak do jutra nie opowiedzą to spróbuje zadzwonić i się czegoś dowiedzieć... Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 daj cynka jak dowiesz sie o co chodzi u mnie tez byloby to dobre rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ja mam a axa direvt ubezpieczenie na swoja kabaryne OC + NW + miniAC (kradziez pozar) silnik 3litry beznyna znizki po mamie 60% z OC rozniez przenosza na AC je płace 740 zł na rok myślę ze dobra cena auto mam wycenione na 26000 a NW kierowcy 250tys a pasażerów po 50tys myślę że jedna z lepszych ubezpieczalni ale również czekam na tego cynka co do tych składek od przejechanych km może niedługo będzie tak jak w niemczech ze można auto wyrejestrować na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 No przy stawkach jakie są w PL to byłoby genialne. Sam jestem zaintersowany, bo chcę kupić jakąś grubszą furę ( np. E32 750i ) żeby stała w PL i czekałe że będę miał urlop i chwilę żeby nią pojeździć, ale bezsensem jest płacić OC za auto które cały rok stoi i użyte będzie dokładnie raz w roku. Jak ktoś będzie wiedział coś więcej o tej ofercie to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 piszcie piszcie bo ja też jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Nie chcieli mi ubezpieczyc w tym auta bo mam 6 punktow i raz zglosilem szkode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Nie chcieli mi ubezpieczyc w tym auta bo mam 6 punktow i raz zglosilem szkode... to niezłe jaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Nie chcieli mi ubezpieczyc w tym auta bo mam 6 punktow i raz zglosilem szkode... Tomski jest niebezpieczny i dostał od nich warna za złe zachowanie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 A jak oni to sprawdzają ile latasz? stan licznika?- więc można w to iśc i robic miliony a później 50zł i kręcisz na ile chcesz dla mnie to tylko naciąganie klienteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Na pewno jest jakis haczyk, reklama sie nie ma co sugerowac, ona ma przyciagac klientow do agentow a jak juz beda u agentow to oni zrobia swoje. A nie mysleliscie kiedys (Ci, ktorzy autem wyjezdzaja rzadko), aby auto co rok ubezpieczac tymczasowo? Na probne blachy na kilka miesiecy? Nie wiem czy jest to mozliwe z samochodami, ale tesc teraz stara sie zarejestrowac motocykl unikatowy (tak ma miec wpisane w dowodzie) i mowi, ze jak beda problemy to co roku sobie zarejestruje na kilka miesiecy, wykupi OC i posmiga latem a pozniej wyrejestruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czechu nie wiem czy mamy ten sam sens ale z wyrejstrowaniem nie jest takie hop siup. Poniewaz podstawa do wyrejstrowania jest umowa sprzedazy lub złomowanie. Rozumie ze bedzie sprzedawał Panu Xinskiemu ??? Czy mowisz, ze posmiga na próbnych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Właśnie z tego co pamiętam to w PL był wielki problem żeby wyrejestrować auto, jeśli nie zostało sprzedane lub zezłomowane, więc z tym może być ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ale mi chodzi o rejestrowanie na czerwone probne blachy (pospolicie w Osw nazywane P4 ). Wtedy z tego co wiem mija termin waznosci i auto jest jakby wyrejestrowane. Tzn auto, jak juz pisalem wczesniej mi o tym tesc wspominal, tyle ze on chce tak z WSKa zrobic. Z tym ze jest jeszcze jedna kwestia, mianowicie ciaglosc polisy OC, ale w tym temacie sie juz az tak nie rozeznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 A teraz rozumie i sie z tym zgodze. Te P4 to u nas bardzo rzadkie blachy i tak naprawde nie wiedzialem jak sie do nich zabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Te blaszki kosztują ok 70zł na miesiąs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 to niezłe jaja... I nie jest to jedyna ubezp. ktora ma takie widzimisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Te blaszki kosztują ok 70zł na miesiąs Czyli mniej wiecej rejestracja na taki nazwijmy to okres letni w 300zl z ubezpieczeniem mogloby sie zamknac, z tym ze to ubezpieczenie jest jeszcze sprawa niewyjasniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dostalem odpowiedz i lypa... ceny takie jak w kalkulatorza na stronie axadirect.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Czyli nic wielkiego- naciąganie klienteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 miało być tak pięknie a wyszło tak jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Przeciez to bylo wiadome, reklama to jedno, umowa to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi