Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

[video=youtube;5-zHTm4dbuU]http://www.youtube.com/watch?v=5-zHTm4dbuU

wiecie coś na temat tej oferty ?

teoretycznie - wielki plus dla osób takich jak JA, czyli takich które robią max.1000km rocznie

ale jak to jest w praktyce?

wysłałem do nich e-mail z zapytaniem ale na razie cisza...

jak do jutra nie opowiedzą to spróbuje zadzwonić i się czegoś dowiedzieć...

Edytowane przez tazunio

ja mam a axa direvt ubezpieczenie na swoja kabaryne OC + NW + miniAC (kradziez pozar) silnik 3litry beznyna znizki po mamie 60% z OC rozniez przenosza na AC je płace 740 zł na rok myślę ze dobra cena :) auto mam wycenione na 26000 a NW kierowcy 250tys a pasażerów po 50tys

myślę że jedna z lepszych ubezpieczalni

ale również czekam na tego cynka co do tych składek od przejechanych km :)

może niedługo będzie tak jak w niemczech ze można auto wyrejestrować na zimę :)

No przy stawkach jakie są w PL to byłoby genialne. Sam jestem zaintersowany, bo chcę kupić jakąś grubszą furę ( np. E32 750i ) żeby stała w PL i czekałe że będę miał urlop i chwilę żeby nią pojeździć, ale bezsensem jest płacić OC za auto które cały rok stoi i użyte będzie dokładnie raz w roku. Jak ktoś będzie wiedział coś więcej o tej ofercie to piszcie.

Na pewno jest jakis haczyk, reklama sie nie ma co sugerowac, ona ma przyciagac klientow do agentow a jak juz beda u agentow to oni zrobia swoje.

A nie mysleliscie kiedys (Ci, ktorzy autem wyjezdzaja rzadko), aby auto co rok ubezpieczac tymczasowo? Na probne blachy na kilka miesiecy? Nie wiem czy jest to mozliwe z samochodami, ale tesc teraz stara sie zarejestrowac motocykl unikatowy (tak ma miec wpisane w dowodzie) i mowi, ze jak beda problemy to co roku sobie zarejestruje na kilka miesiecy, wykupi OC i posmiga latem a pozniej wyrejestruje...

Czechu nie wiem czy mamy ten sam sens ale z wyrejstrowaniem nie jest takie hop siup. Poniewaz podstawa do wyrejstrowania jest umowa sprzedazy lub złomowanie. Rozumie ze bedzie sprzedawał Panu Xinskiemu ??? Czy mowisz, ze posmiga na próbnych ???

Ale mi chodzi o rejestrowanie na czerwone probne blachy (pospolicie w Osw nazywane P4 ;) ). Wtedy z tego co wiem mija termin waznosci i auto jest jakby wyrejestrowane. Tzn auto, jak juz pisalem wczesniej mi o tym tesc wspominal, tyle ze on chce tak z WSKa zrobic. Z tym ze jest jeszcze jedna kwestia, mianowicie ciaglosc polisy OC, ale w tym temacie sie juz az tak nie rozeznaje.